Ξεκινάει η αγωνιστική δράση στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Ξεχωρίζει το Γ.Σ Σερρών – Ορφέας !

Ξεκινάει η αγωνιστική δράση στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Ξεχωρίζει το Γ.Σ Σερρών - Ορφέας !

Αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκινάει το πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ με τις ομάδες να είναι έτοιμες για το πρώτο τζάμπολ της χρονιάς. Δυο παιχνίδια περιλαμβάνει το Σάββατο για τις Σερραϊκές ομάδες, με το παιχνίδι ανάμεσα στον Γυμναστικό και τον Ορφέα να ξεχωρίζει για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά και οι φιλοξενούμενοι έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία στο Κύπελλο.

Αγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν και για τις δυο ομάδες με αυτό του Λουλούδη ωστόσο να μοιάζει το σημαντικότερο για την ομάδα του Χρήστου Γκαβανόζη στην προσπάθεια της να κάνει την έκπληξη. Απουσίες, ωστόσο θα έχει και το συγκρότημα του Γιάννη Μπουτάκογλου (Γιαβρόπουλος,Ντίκογλου,Χορτομάρης Γ.) με τον ηγέτη των “ταύρων”, Ασημάκη να μην γνωρίζει κανείς πότε θα επανέλθει.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, το Ρούπελ ταξιδεύει στο Παγγαίο για να αντιμετωπίσει στο κλειστό της Γεωργιανής το Παγγαίο σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που κρύβει ιδιαίτερες παγίδες. Πέρα του τραυματία Νιφορίδη, αμφίβολος για το Σαββατιάτικο παιχνίδι είναι και ο Σπανός.

Τέλος, η Α.Ε.Σ δεν αγωνίζεται το Σαββατοκύριακο, αφού και οι δυο ομάδες συμφώνησαν στην μετάθεση του παιχνιδιού για την Τετάρτη (30/09).

 Αναλυτικά το πρόγραμμα

 

Σάββατο 26/09

17:00  Γ.Σ Σέρρες – Ορφέας Ν.Σκοπού

18:00  Παγγαίο – Ρούπελ

 

Τετάρτη 30/09

19:30  Α.Ε.Σ – Τιτάνες Δράμας

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr