Ξεκαθαρίζει το ρόστερ του Σκουτάρεως μετά το φιλικό με τον Αετό!

Ξεκαθαρίζει το ρόστερ του Σκουτάρεως μετά το φιλικό με τον Αετό!

Μετά από δύο εβδομάδες σκληρής προετοιμασίας και δουλειάς στο γήπεδο του Χριστός για την Ελπίδα Σκουτάρεως έφτασε και η ώρα για το πρώτο φιλικό της ομάδας, το οποίο και θα δοθεί εκτός έδρας κόντρα στον επίσης νεοφώτιστο στην Γ΄ Εθνική Αετό Ορφανού.
Ο προπονητής Απόστολος Στύλος έχει σίγουρα σχηματίσει μια πρώτη γνώμη για το πως θα διαμορφωθεί το ρόστερ με το οποίο θα πορευτεί η ομάδα στο πρωτάθλημα και μετά το φιλικό του Σαββάτου πρόκειται να κάνει την τελική του εισήγηση για τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται και θα πάρουν τον δρόμο της εξόδου, κάτι που έχει γίνει ήδη με τον Διαμαντή που θα συνεχίσει στην ΑΕΝ και τον Παναγιώτη Αντωνογλούδη που πήρε μεταγραφή για τον ΑΟΝ.

Η ομάδα αυτή την στιγμή αριθμεί 29 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της και με δεδομένο πως υπάρχει διάθεση και για άλλες μεταγραφές, σίγουρα αρκετοί δεν χωράνε στη νέα προσπάθεια.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr