Ξεκαθαρίζει το ρόστερ του Σκουτάρεως μετά το φιλικό με τον Αετό!

Μετά από δύο εβδομάδες σκληρής προετοιμασίας και δουλειάς στο γήπεδο του Χριστός για την Ελπίδα Σκουτάρεως έφτασε και η ώρα για το πρώτο φιλικό της ομάδας, το οποίο και θα δοθεί εκτός έδρας κόντρα στον επίσης νεοφώτιστο στην Γ΄ Εθνική Αετό Ορφανού.
Ο προπονητής Απόστολος Στύλος έχει σίγουρα σχηματίσει μια πρώτη γνώμη για το πως θα διαμορφωθεί το ρόστερ με το οποίο θα πορευτεί η ομάδα στο πρωτάθλημα και μετά το φιλικό του Σαββάτου πρόκειται να κάνει την τελική του εισήγηση για τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται και θα πάρουν τον δρόμο της εξόδου, κάτι που έχει γίνει ήδη με τον Διαμαντή που θα συνεχίσει στην ΑΕΝ και τον Παναγιώτη Αντωνογλούδη που πήρε μεταγραφή για τον ΑΟΝ.
Η ομάδα αυτή την στιγμή αριθμεί 29 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της και με δεδομένο πως υπάρχει διάθεση και για άλλες μεταγραφές, σίγουρα αρκετοί δεν χωράνε στη νέα προσπάθεια.
Recommended Posts

Πρόσκληση σε Γ.Σ αρχαιρεσιών στις 03/03/2021 από την Ε.Π.Σ.Σερρών
14 Ιανουαρίου, 2021

Διακοφώτης: «Στις 10 Ιανουαρίου θα περάσουν τα πρωτόκολλα για προπονήσεις σε Γ’ Εθνική και Football League»
06 Ιανουαρίου, 2021

ΠΣΑΠ: «Είστε υπεύθυνοι για ότι συμβεί»
06 Ιανουαρίου, 2021