Ξεκαθάρισμα Τσιφούτη με νέα τοποθέτηση για την ανακοίνωση!

Ξεκαθάρισμα Τσιφούτη με νέα τοποθέτηση για την ανακοίνωση!

Με απάντηση του στο σχόλιο του Δημήτρη Καμήλαλη(δείτε ΕΔΩ), ο Γιώργος Τσιφούτης ξεκαθαρίζει για τα όσα αναφερόταν στην ανακοίνωση που βγήκε αμέσως μετά το ματς με την Λαμία, σημειώνοντας πως ελπίζει όλα αυτά που έγιναν να προβληματίσουν αυτούς που καταστρέφονται οικονομικά και να μην διασύρεται πλέον η ομάδα. Αναλυτικά έγραψε:

 

“Δεν ήθελα να προσβάλω πρόσωπα (τα ονόματα της ανακοίνωσης είναι τυχαία, κάποιοι από αυτούς που ξεκίνησαν την προσπάθεια αναγέννησης του ΠΑΝ/ΚΟΥ) και συγνώμη αν αυτό κατάλαβαν.
Αλλά αν νομίζεται όποιος ή όποιοι σχεδιάζουν την διαδικασία για τον στόχο που έχει βάλει ή ομάδα και όχι αυτοί που βάζουν χρήματα (γιατί εννοείτε ότι δεν έχετε αγωνιστική εμπειρία ) δεν προσβάλει με τη σημερινή εικόνα την ιστορία της ομάδος μας, θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω.
Επίσης όπως οι άλλοι παλαίμαχοι που συνεργαστήκατε ήμουν και εγώ μέλος της ομάδος την ίδια τετραετία ως υπεύθυνος υποδομών και προπονητής της Γ΄ ομάδας του ΠΑΝ/ΚΟΥ και δέχομαι την κριτική για το έργο που διετέλεσα.
Εγώ πάντα ήμουν ανοιχτός σε κριτική και πάντα είχα το θάρρος της γνώμης μου (αν δεν το έχεις αυτό δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο ) και ποτέ δεν έκρυβα τα λόγια μου?
Τέλος ελπίζω όλο αυτό να προβληματίσει αυτούς που καταστρέφονται οικονομικά αλλά και να μη διασύρεται η ομάδα μας (παρόλο που δεν απαντάτε στα ερωτήματα μας για να καταλάβουμε ) πριν είναι πολύ αργά”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr