Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Κεραυνός Μεγαλοχωρίου

Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Κεραυνός Μεγαλοχωρίου

Το Σάββατο 29 Ιουλίου και παρότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού με τους περισσότερους να έχουν πάρει τον δρόμο για τις παραλίες, ο Κεραυνός Μεγαλοχωρίου πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ενόψει της σεζόν 2017-18 και ταυτόχρονα και τον αγιασμό για μία ποδοσφαιρική χρονιά με επιτυχίες για την ομάδα και υγεία για όλους.

Με νέα διοίκηση και νέο προπονητή τον Αθανάσιο Χίτζιο που ήταν στον πάγκο του Λιμνοχωρίου, ο Κεραυνός Μεγαλοχωρίου θέλει να κάνει ένα βήμα παραπάνω φέτος και να διεκδικήσει κάτι περισσότερο στο πρωτάθλημα της Ανώτερης Κατηγορίας στο οποίο και θα συμμετέχει και δεν λέει όχι ακόμη και στην άνοδο.

Μάλιστα η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή προχωρά και στην διαμόρφωση του ρόστερ διατηρώντας τον βασικό κορμό και κάνοντας και κάποιες ποιοτικές προσθήκες. Για την ώρα αποκτήθηκε ο Γιώργος Λαϊνάς από τον ΑΟ Ψωμοτοπίου και έχουν ανανεώσει οι Βασίλης Παπαδόπουλος, Γιώργος Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Λιάπης, Βαγγέλης Σκριτάκης, Γιάννης Αθανασούλης, Γιώργος Στογιάννης και Γιάννης Καμπούρης και οι κινήσεις συνεχίζονται.

Η διοίκηση θέλοντας την στήριξη του κόσμου έχει προχωρήσει σε διάφορες ενέργειες για στήριξη. Αρχικά κυκλοφόρησε τα εισιτήρια διαρκείας τα οποία κοστίζουν 40 ευρώ και μάλιστα όποιος αποκτήσει ένα παίρνει δώρο και αντιανεμικό μπουφάν και έχει δώσει στην κυκλοφορία και λαχεία προς κλήρωση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29-8-2017 με δώρα: 1) ένα ραντιστικό 500 λίτρων αξίας 1.300 ευρώ και 2)μια διανυκτέρευση με χαμάμ και μασάζ στα λουτρά Σιδηροκάστρου αξίας 150 ευρώ.  Επίσης ο Κεραυνός Μεγαλοχωρίου διοργανώνει και τον καλοκαιρινό χορό του, στις 12 Αυγούστου, στην πλατεία του χωριού.

Αναλυτικά το Δ.Σ:

Αθανάσιος Παππάς Πρόεδρος

Φίλιππος Μπεκιάρης Αντιπρόεδρος

Άγγελος Παππάς Γεν.Γραμματέας

Γιάννη Λαϊνάς Ταμίας

Χρήστο Λιάπης-Πασχάλης Γκότσικας-Στέφανος Ερνικιολής-Μιχάλης Μπούργος Μέλη

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr