Ξεκίνησε προετοιμασία για την Καρδίτσα ο Πανσερραϊκός

Ξεκίνησε προετοιμασία για την Καρδίτσα ο Πανσερραϊκός

Μετά από δύο εβδομάδες επίσημης αγωνιστικής απραξίας, η οποία βέβαια συνδυάστηκε και με μία ξεκούραστη προσθήκη 6 βαθμών στην συγκομιδή της ομάδας, ο Πανσερραϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία τους για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής στην Καρδίτσα, εκεί όπου αν θέλει να συνεχίσει το… σερί των νικών θα πρέπει να αγωνιστεί, να ιδρώσει και να προσπαθήσει αρκετά κόντρα στην Αναγέννηση που βαθμολογικά είναι ακριβώς πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού.

 

Το ματς για τους Θεσσαλούς θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμο, κυρίως λόγω των συνεχόμενων νικών του Πανελευσινιακού που είναι στο -5 και η νίκη θεωρείται μονόδρομος, την στιγμή που ναι μεν ο Πανσερραϊκός είναι απαλλαγμένος από το άγχος, αλλά ταυτόχρονα θέλει να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται και τα ματς που απομένουν ως το τέλος του δίνουν τη δυνατότητα για να πάρει αρκετούς βαθμούς και να καταφέρει.

 

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης δεν υπολογίζει μόνο στον τραυματία Τσελεπίδη, ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι. Ερωτηματικό αποτελεί ο Στέβιτς, καθώς όπως έκαναν γνωστό οι “κόκκινοι” ο Σέρβος δεξιός μπακ έχασε την μικρή σε ηλικία αδερφή του, η οποία έφυγε και από την ζωή και φυσικά αναχώρησε εσπευσμένα για την Σερβία και δύσκολα θα είναι σε ψυχολογική κατάσταση ακόμη και αν επιστρέψει να αγωνιστεί.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr