Ξεκίνησε ο προγραμματισμός του Πανσερραϊκού, με φόντο την αναδιάρθρωση Βασιλειάδη και την ΕΠΟ

Ξεκίνησε ο προγραμματισμός του Πανσερραϊκού, με φόντο την αναδιάρθρωση Βασιλειάδη και την ΕΠΟ

Η αγωνιστική σεζόν για τον Πανσερραϊκό τελείωσε και τώρα αρχίζουν τα ωραία… αλλά ζόρικα για τους Κατσαβάκη-Καζία! Η προπαρασκευαστική σεζόν για τους διοικούντες έκλεισε και μάλιστα επιτυχημένα, με την ομάδα να εκπληρώνει τους στόχους της, δηλαδή να μπαίνει στην 5αδα (τερμάτισε 3η) και να κατακτά το κύπελλο της ΕΠΣΣ, που δίνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του κυπέλλου Ελλάδας. Δημιουργήθηκε βοηθητικό γήπεδο προπονήσεων με το group των ποδοσφαιριστών, επιτελους να προπονείται σε δικές τους εγκαταστάσεις και όχι να περιφέρεται σαν περιοδεύων θίασος στα κοντινά χωριά. Το λεωφορείο αγοράστηκε και ντύθηκε αλλά δεν τσούλησε…ελέω γραφειοκρατίας, κάτι που σχεδόν έχει λυθεί, ενώ συντηρείται και το σκανδαλώδες ζήτημα της μη παραχώρησης στρεμμάτων στο αθλητικό πάρκο Ομόνοιας για την δημιουργία προπονητικού κέντρου αλλά θα λυθεί (είτε έτσι, είτε αλλιώς) και αυτό σύντομα. Νέα για την εκκαθάριση θα έχουμε στις αρχές Ιουνίου, ήδη όμως ο σύλλογος είναι σε θέση, να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε κατηγορία βρεθεί…του χρόνου, με τακτοποιημένα τα προβλήματα του! Επικοινωνιακά, η νέα ιστοσελίδα των «κόκκινων» www.panserraikosfc.gr ενημερώνει καθημερινά τους φιλάθλους του Πανσερραϊκού, ενώ προετοιμάζεται ενίσχυση συνολικά στα media της ομάδας για τη νέα χρονιά, λειτουργώντας, όπως οι ΠΑΕ σε απόλυτα επαγγελματικά πρότυπα.

Σύντομα, σύμφωνα με πληροφορίες του SSN, θα γίνει και μια απολογιστική συνέντευξη τύπου από τον πρόεδρο και τον γενικό διευθυντή των «κόκκινων», που θα πληροφορήσει το κοινό της ομάδας.

Ήδη από σήμερα, ξεκίνησαν οι συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που έχει προτείνει το τεχνικό επιτελείο, ώστε να παραμείνει στην ομάδα και του χρόνου, και οι διοίκηση εξετάζει τις περιπτώσεις αυτές. Στο μυαλό των «Διοσκούρων» του Πανσερραϊκού βρίσκονται και παίκτες αλλά και τεχνικά στελέχη, που ενδεχομένως να απασχολήσουν τον σύλλογο στο διηνεκές, χωρίς απαραίτητα να απασχολεί η κατηγορία που θα συμμετάσχει, διότι έχει αποφασιστεί ότι η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει παντού.

Μπήκε στις ράγες η αναδιάρθρωση…

Το αγκάθι βέβαια παραμενενει η αναδιάρθρωση, που πριν λιγη ωρα η περιβόητη τροπολογία, εντάχθηκε σε υπό ψήφιση νομοσχέδιο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και συγκεκριμένο στο σχέδιο νόμου: «Κύρωση Σύμβασης Παραχώρησης του Έργου της  Μελέτης – Κατασκευής – Χρηματοδότησης – Λειτουργίας – Συντήρησης και Εκμετάλλευσης του Νέου Διεθνούς Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης και Μελέτη – Κατασκευή και Χρηματοδότηση των Οδικών του Συνδέσεων».

Το εν λόγω νομοσχέδιο αναμένεται να συζητηθεί αύριο (Τρίτη 7/5) στην Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου και ως το τέλος της εβδομάδας θα εισαχθεί στην Ολομέλεια της Βουλής προς ψήφιση.

Υπενθυμίζεται ότι η αναδιάρθρωση προβλέπει τη δημιουργία της «Super League 1» και της «Super League 2», με 14 και 12 ομάδες αντίστοιχα. Στη Football League, παράλληλα, οι συμμετέχουσες ομάδες θα είναι 14.

Και οι τρεις κατηγορίες θα είναι επαγγελματικές, με τις ΠΑΕ να διαθέτουν μόνο επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Ο ρόλος της ΕΠΟ

Πουθενά στην τροπολογία δεν γίνεται αναφορά στο πόσες ομάδες θα απαρτίζουν κάθε κατηγορία, κάτι που έχει ρυθμιστεί από τις προκηρύξεις. Το αν προστεθεί κάτι διαφορετικό την τελευταία στιγμή, θα γίνει κατά παράβαση του ΚΑΠ, εφόσον προβλέπει άμεσα αλλαγές.

Εδώ ομώς επειδή έχουν ακουστεί πολλά παράπονα απο τις ομάδες της Γ´ Εθνικής και φυσικά απο τον Πανσερραϊκό, που επιμένει σε συνάντηση με τους αρμόδιους φορείς, η υπόθεση να έχει ψωμάκι…σε ενα μήνα οταν ξαναανοιξει η Βουλή και εχούν ολοκληρωθεί και τα μπαράζ!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr