Ξεκίνησε με νίκη στα φιλικά η Ελπίς Σκουτάρεως

Ξεκίνησε με νίκη στα φιλικά η Ελπίς Σκουτάρεως

Mε νίκη ξεκίνησε την πορεία της στα φιλικά παιχνίδια η Ελπίς Σκουτάρεως. Η ομάδα του Aπόστολου Στύλου κέρδισε εκτός έδρας τον Αετό Ορφανού με 1-0 χάρη σε γκολ του Νίκου Γεράκη ο οποίος άνοιξε λογαριασμό πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της σεζόν, έστω και ανεπίσημα.

Με την κούραση να είναι αισθητή στους ποδοσφαιριστές και τα πόδια βαριά, αποτέλεσμα των πολλών διπλών και σκληρών προπονήσεων το φιλικό προσφερόταν προς συμπεράσματα μόνο για τον προπονητή της Σερραϊκής ομάδας.

Η ζέστη έκανε ακόμη πιο δύσκολες τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, αλλά οι παίκτες του Σκουτάρεως είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας και κατά διαστήματα έβγαλαν στο χορτάρι πράγματα που δουλεύουν στις προπονήσεις.

Οι παίκτες από την Κυριακή επιστρέφουν στις προπονήσεις και στην δουλειά στο γήπεδο του Χριστός περιμένοντας το επόμενο φιλικό παιχνίδι.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr