Ξεκίνησε η προετοιμασία του Πανσερραϊκού για Άβατο και Λευκώνα με απουσίες…

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Πανσερραϊκού για Άβατο και Λευκώνα με απουσίες...

Ο Πανσερραϊκός αφήνει πίσω του, το άτυχο αποτέλεσμα με την Πέρνη και επικεντρώνεται στα επόμενα 2 παιχνίδια εντός της εβδομάδας, με Λευκώνα για το κύπελλο της ΕΠΣ-Bistrot, και με Άρη Αβάτου, για την επόμενη αγωνιστική στην Γ΄ Εθνική.

Οι «κόκκινοι» μπορεί να αγωνίστηκαν με απουσίες (Γκούρτσας-Μπάρδας ήταν τιμωρημένοι και ο Αναστασόπουλος, έχει κάκωση στο γόνατο) στην Χρυσούπολη, αλλά η κακοδαιμονία συνεχίστηκε, αφού στο χωράφι, που έγινε κακώς ο αγώνας και για τις 2 ομάδες, ο Πανσερραϊκός έχασε κι άλλους παίκτες με τραυματισμούς, όπως οι Κονταξής, Πολύζος και Καστριτσέας (πιο ελαφρά) ενώ τιμωρήθηκε ο Άγγελος Κούτλας.

Ο Ηλίας Εγγονίδης, προπόνησε τους παίκτες στο δημοτικό γήπεδο σήμερα το μεσημέρι και μίλησε σε αυστηρό ύφος σε όλους, προκειμένου να μην εφησυχάσουν λεπτό στα εναπομείναντα παιχνίδια, που ακολουθούν, μέχρι το τέλος. Ο Πανσερραϊκός διαφέρει απο τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας και αυτό πρέπει να το δείχνει σε όποια έδρα κι αν αγωνίζεται, τόνισε ο παλαίμαχος άσσος των «λιονταριών» και νυν προπονητής.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr