Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από τους οργανωμένους

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από τους οργανωμένους

Τα 500 εισιτήρια διαρκείας που διέθεσε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός στους συνδέσμους οργανωμένων  προκειμένου αυτά να διατεθούν στους φιλάθλους έχουν φτάσει ήδη τόσο στα γραφεία του Che Guevara Club, όσο και των Red Lions και με μία επίσκεψη μπορείτε να ενημερωθείτε για το πως θα τα προμηθευτείτε, ενώ η ενημέρωση αναφέρει πως ήδη φεύγουν με γρήγορους ρυθμούς. Δείτε τις ανακοινώσεις των συνδέσμων όπως και της ΠΑΕ:

CHE GUEVARA CLUB

“Το πάγιο αίτημα των οργανωμένων και μη φίλων της ομάδας μας να βρεθεί και πάλι στην Ιστορική Θύρα 5 είναι γεγονός. Όπως γεγονός είναι κι η νέα σελίδα στην Ιστορία του Συλλόγου που θα προσπαθήσει να γράψει η νέα Διοίκηση της. Στο πλαίσιο αυτό το πρώτο βήμα έγινε και το αίτημα του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ CHE GUEVARA CLUB για ανοικτό και γεμάτο “πέταλο” βρήκε ανταπόκριση.
Με 500 κάρτες διαρκείας στην διάθεσή μας για τις θύρες 5-6 δεν υπάρχει πλέον ΚΑΜΙΑ δικαιολογία για κανένα να μην βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, τουλάχιστον στα εντός έδρας παιχνίδια της. Η τιμή των εισιτηρίων αυτών θα είναι συμβολική! Απομένει σε όλους τους σαψάληδες να δείξουμε την ίδια ανταπόκριση. Τα ψέματα τελείωσαν. Αν ούτε και τώρα δεν μπορούμε να διαθέσουμε την αξία ενός καφέ για κάθε αγώνα, ας αναλογιστούμε την πορεία της ομάδας χωρίς μας! Δικαιολογίες τέλος λοιπόν και υποχρέωση μας να ανταποκριθούμε στην πρόκληση, να εξαντλήσουμε τα διαρκείας στην 5 -κι όχι μόνο- για να την “κοκκινίσουμε” πάλι.
Αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον ΟΦΗ να δώσουμε από την κερκίδα το σύνθημα της επανεκκίνησης.
Οι κάρτες διαρκείας θα διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία μας (Μεραρχίας 93, έναντι Πυροσβεστικής) τα απογεύματα, καθώς επίσης κι από “Το Μοναστηράκι” (Παπαπαύλου 14) και “Καφές Σωτηριάδη” (Ερμού 77) στις ώρες αγοράς”.


RED LIONS

“Παραλάβαμε από τη ΠΑΕ τα εισιτήρια διαρκείας στις θύρες 5-6 για τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και τα διαθέτουμε από τα γραφεία της Λέσχης μας στην οδό Ραιδεστού 52.
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
6932 637 719 – Κυριάκος , 697 676 0097 – Σταύρος”


ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

“Τα εισιτήρια που έχουν δοθεί στους οργανωμένους εδώ και 2 μέρες έχουν προκαλέσει οξεία σαψαλίτιδα και εξαφανίζονται με ρυθμούς καλάσνικοφ. Η νέα διοίκηση δείχνει έμπρακτα ότι θέλει φέτος περισσότερο απ’το οτιδήποτε να δει το πέταλο των σαψαλωμένων όπως έχει ακούσει και δει σε φωτογραφίες του παρελθόντος ότι ήταν!
Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται απ’τα γραφεία των σαψαλωμένων μας!!! #όλος_ο_νομός_Πανσερραϊκός #VAMOS #Lions #σαψάληδες_εν_δράση #νεα_εποχή”

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr