Ξεκίνησαν τμήματα Bambini & Ladies στις Ακαδημίες του Πανσερραϊκού!

Ξεκίνησαν τμήματα Bambini & Ladies στις Ακαδημίες του Πανσερραϊκού!

Ο Πανσερραϊκός συνεχίζει να δουλεύει μεθοδικά στα τμήματα υποδομών και πλέον αναμένονται νέες εγγραφές με την έναρξη δυο νέων τμημάτων. Όσον αφορά τα αγόρια, λειτουργεί νέο τμήμα bambini απο ηλικίες 5-6-7 ετών, ενώ ξεκινά και γυναικείο τμήμα PANSERRAIKOS F.C.-Ladies Academy, με τους υπεύθυνους των ακαδημιών να στοχεύουν στην άνθηση του γυναικείου ποδοσφαίρου σε όλες τις ηλικίες, όπου αποτελεί βασικό στόχο και της UEFA και της ΕΠΟ τα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικά η Ανακοίνωση:

Έναρξη λειτουργίας τμήματος «bambini» 2013-14 | Ξεκινούν οι εγγραφές γυναικείου ποδοσφαίρου στην Panserraikos FCAcademy

Η Διεύθυνση των ακαδημιών του Πανσερραϊκού, ενημερώνει τους γονείς/κηδεμόνες, που ενδιαφέρονται να εγγράψουν στην ΄΄PANSERRAIKOS F.C.-ACADEMY΄΄, τα παιδιά τους, ότι πλέον λειτουργούν τμήματα «bambini» (το μικρότερο ηλικιακό τμήμα), με αθλητές γεννηθέντες 2013-2014. Επίσης ξεκινά και η λειτουργία γυναικείου τμήματος (PANSERRAIKOS F.C.-Ladies Academy) με στόχο την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου. Τα τμήματα υποδομής του Πανσερραϊκού αφορούν αγόρια και κορίτσια ηλικίας απο 6 έως και 16 ετών. Οι εγγραφές ξεκίνησαν.

 **Πανσερραϊκός F.C. – Academy |

Τηλέφωνο επικοινωνίας εγγραφών–δοκιμών παικτών/τριων.

Τεχνικός Διευθυντής,  Β΄ Ομάδα, Απόστολος Λιβανός: 694 2855377.

Υπεύθυνος όλων των τμημάτων Ακαδημιών, Γιάννης Κόκκινος: 6934636035

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr