Ξεκίνησαν τα… βάσανα για τους παίκτες της Ελπίδας Σκουτάρεως!

Ξεκίνησαν τα... βάσανα για τους παίκτες της Ελπίδας Σκουτάρεως!

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει της προετοιμασίας της για τη σεζόν 2017-18 που θα την βρει στην Γ΄ Εθνική έκανε η Ελπίς Σκουτάρεως παρουσία της διοίκησης, του νέου τεχνικού τιμ, όλων των ποδοσφαιριστών, αλλά και φιλάθλων που θέλησαν να πάρουν μία πρώτη γεύση από την ομάδα που θα ετοιμάσει ο Απόστολος Στύλος.

Πριν τον πρώτο ιδρώτα των ποδοσφαιριστών τελέσθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός με ευχές για καλή χρονιά δίχως τραυματισμούς για όλους τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη της ομάδας.

Στην συνέχεια οι παίκτες πάτησαν το χορτάρι του αθλητικού κέντρου της Ομόνοιας καταγράφοντας τα πρώτα χιλιόμετρα υπό τις οδηγίες του γυμναστή Αλέξη Γκράτζιου. Παρών και όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα με τον Κώστα Καπετάνο φυσικά να ξεχωρίζει.

Πλέον ο λόγος πάει στον προπονητή και το τεχνικό του επιτελείο που καλούνται να διαχειριστούν το υλικό, να δουλέψουν μαζί του, προκειμένου η ομάδα να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο όταν με το καλό ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr