Ξεκίνησαν οι εργασίες στα γήπεδα Σκουτάρεως & Επταμύλων!

Ξεκίνησαν οι εργασίες στα γήπεδα Σκουτάρεως & Επταμύλων!Πριν από λίγο καιρό η εικόνα στο γήπεδο του Σκουτάρεως με ένα κοπάδι πρόβατα είχε προκαλέσει μία μίνι διαμάχη ανάμεσα στην Ελπίς και τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Σερρών, ο οποίος απάντησε πως ήδη είχε ενημερώσει την τοπική κοινότητα για το πότε ακριβώς θα ξεκινήσουν οι εργασίες και όπως φαίνεται στις εικόνες του “SSN” οι δεσμεύσεις τηρήθηκαν.

Τόσο στο γήπεδο του Σκουτάρεως, όσο και σε αυτό των Επταμύλων, για τα οποία εξασφαλίστηκε η απαραίτητη χρηματοδότηση, ξεκίνησαν οι απαραίτητες εργασίες. Στην πρώτη φάση γίνεται ζιζανιοκτονία και αναμόχλευση του εδάφους με ρίπερ, στην δεύτερη φάση θα γίνει ισοπέδωση μέσω συστήματος laser και καλλιέργεια, ενώ στην τρίτη φάση είναι η σπορά, προκειμένου ο αγωνιστικός χώρος να είναι έτοιμος για τη νέα σεζόν.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr