Ξεκίνημα μεταγραφών με… δυνατή πεντάδα για την Serres 1800!

Ξεκίνημα μεταγραφών με... δυνατή πεντάδα για την Serres 1800!

Η Serres 1800, με το Νίκο Κουζουτζίδη φυσικά να παραμένει στην τεχνική ηγεσία μετά την άνοδο της ομάδας στην Επίλεκτη Κατηγορία, ξεκίνησε τον μεταγραφικό της σχεδιασμό, με την διοίκηση του Βασίλη Χαλκίδη να ανακοινώνει την Τετάρτη(18/7) τις πέντε πρώτες μεταγραφές της ομάδας, που δείχνουν ότι θα είναι ανταγωνιστική σε υψηλό επίπεδο παρότι νεοφώτιστη.

Συγκεκριμένα η ομάδα απέκτησε τρεις έμπειρους ποδοσφαιριστές, που αποχώρησαν πριν από λίγες ημέρες μαζί από την ΑΕ Χρυσού, τους Κυριάκο Μπογιατζή, Σάκη Δίνγκα και Δημήτρη Ζέττα. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πριν από ένα χρόνο είχαν ανακοινωθεί και οι τρεις μαζί από την πρώην ομάδα τους, με τον Δίνγκα να προέρχεται από μία φοβερή σεζόν με την Ελπίδα Σκουτάρεως, με την οποία αναδείχθηκε Κυπελλούχος και κέρδισε την άνοδο και τους άλλους δύο να μετακομίζουν από τον Λιθότοπο. Mάλιστα ο Μπογιατζής πέτυχε και 14 γκολ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Παράλληλα σπουδαία κίνηση μπορεί να χαρακτηριστεί η απόκτηση του νεαρού φέρελπι τερματοφύλακα Τριαντάφυλλου Γκαϊδατζάκη από τον Αστέρα Νεοχωρίου, με τον μικρό να κάνει εξαιρετική σεζόν στην Ανώτερη Κατηγορία αρπάζοντας την ευκαιρία, ενώ ήταν και βασικό στέλεχος της Μικτής ομάδας της Ε.Π.Σ.Σερρών.

Τέλος αποκτήθηκε και ο Γιάννης Γιουμίδης, ο οποίος αγωνιζόταν στην Κ20 του Απόλλωνα Καλαμαριάς και τον Μαραθώνα Θεσσαλονίκης.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr