Ξεκίνημα ΕΡΤ χωρίς το ΑΕΛ-Πανσερραϊκός

Ξεκίνημα ΕΡΤ χωρίς το ΑΕΛ-Πανσερραϊκός

Το ντέρμπι της αγωνιστικής χωρίς ΕΡΤ!

Μετά την «φασαρία» που έγινε απο τις ομάδες και τον βασικό υποψήφιο τηλεοπτικό πάροχο του πρωταθλήματος της SL2, οι τηλεοπτικες μεταδόσεις ξεκινούν χωρίς ΕΡΤ!

Η εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης 24/11 περιλαμβάνει το ντέρμπι του Πανσερραϊκού με την ΑΕΛ στην Λάρισα αλλά η κρατική τηλεόραση είναι απούσα…αφού θα δείξει σύμφωνα με πληροφορίες, που περιμένουν επιβεβαίωση απο την διοργανώτρια, τους αγώνες ΠΑΟΚ Β´-Βέροια και Καλλιθέα-Αιγάλεω. Μάλιστα πιθανόν είναι να μεταδοθεί και το παιχνίδι της Πέμπτης ανάμεσα στην Νίκη Βόλου και την Αναγέννηση Καρδίτσας.

ΕΡΤ, ERTFLIX & Live Streaming!

Η οριστική συμφωνία των 4,3 εκ. Ευρώ περιλαμβάνει εκτός απροόπτου, 6 άγωνες τηλεοπτικούς ανά αγωνιστική (τρείς απο κάθε όμιλο) ενώ οι υπόλοιποι θα μπορούν να μεταδίδονται με live streaming κι απο τις ομάδες, που ενδεχομένως να μπορούν ελεύθερα, να συμφωνήσουν με εταιρείες παραγωγής ή περιφερειακά ΜΜΕ, που θα προβάλουν τους εντός έδρας αγώνες  των 33 ομάδων, πέρα απο τον κρατικό φορέα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr