Ξαφνική παραίτηση «Magic» από τον Χείμαρρο!

Ξαφνική παραίτηση «Magic» από τον Χείμαρρο!

Μια απόφαση η οποία προκάλεσε αίσθηση στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και κυρίως στην ομάδα του Χειμάρρου πάρθηκε σήμερα από τον Γιώργο Παπαδόπουλο. Ο μέχρι πρότινος τεχνικός του Ηρακλή Χειμάρρου, γνωστοποίησε στους ανθρώπους της ομάδας πως δεν θα συνεχίσει να καθοδηγεί από τον πάγκο τον σύλλογο επικαλούμενος «προσωπικούς λόγους», παρόλο που ο σύλλογος ήταν μέσα στους στόχους της πεντάδας και απέδιδε ικανοποιητικό ποδόσφαιρο με πρόσφατο παράδειγμα, το τελευταίο ματς εκτός έδρας με την πρωτοπόρο Καρπερή, όπου η ομάδα του Παπαδόπουλου, προηγούνταν μέχρι το 70’ με 1-0 και ηττήθηκε στο τέλος.

Με μια λιτή δήλωση στο serressport.gr ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε: «Πήρα την απόφαση να παραιτηθώ από τον Ηρακλή Χειμάρρου για προσωπικούς λόγους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση για τη συνεργασία που είχαμε μέχρι τώρα και τους εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα». 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr