Ξανά ο Ορφέας Ν.Σκοπού πρωτοπορεί – Ξεκίνησε το τουρνουά μπάσκετ Παμπαίδων!

Ξανά ο Ορφέας Ν.Σκοπού πρωτοπορεί - Ξεκίνησε το τουρνουά μπάσκετ Παμπαίδων!

                                 

 

Με συμμετοχή Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, Περιστερίου, Πανιωνίου, ΠΑΟΚ, Προμηθέα και άλλων σπουδαίων Ακαδημιών, ξεκίνησε το τουρνουά παμπαίδων στις Σέρρες, στα γήπεδα του Νέου Σκοπού και του ΔΑΚ της Κοιλάδας. Ο σύλλογος καλαθοσφαίρισης του Ορφέα, συνεχίζει το σημαντικό αθλητικό και όχι μόνο έργο του, στο προπαρασκευαστικό επίπεδο των νεαρών αθλητών και αθλητριών και φέρνει ξανά στις Σέρρες, μεγάλα ονόματα συλλόγων του μπάσκετ!

Αυτή την φορά, ο Ορφέας Νέου Σκοπού και η Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου Εμμανουήλ Παππά, με ιδιαίτερη τιμή, διοργανώνουν, το 3ο Πανελλήνιο Τουρνουά Παμπαίδων με την ονομασία 3rd Young Talents VOREIA BEER Tournament. Φέτος για πρώτη φόρα γίνονται παιχνίδια για δυο ηλικιακές κατηγορίες, τους 2005 και τους 2006,μεγαλώνοντας έτσι τον αριθμό συμμετεχόντων αθλητών! Το τουρνουά ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και θα διεξαχθεί έως τις 3 Μαΐου 2019 και λαμβάνουν μέρος οι εξής ακαδημίες:

 

Στην ηλικία των 2005: ΠΑΟΚ ΔΕΚΑ GBA Μικτή Βορείου Ελλάδος Πανιώνιος Παναθηναϊκός Ολυμπιακός Προμηθέας Πάτρας Περιστέρι

Στην ηλικία των 2006: Ορφέας Νέου Σκοπού Ολυμπιακός Περιστέρι Πανιώνιος Προμηθέας Πάτρας GBA ΔΕΚΑ ΠΑΟΚ

Μέγας χορηγός του τουρνουά είναι η VOREIA BEER και χορηγός επικοινωνίας η CosmoteTV».

Συνέντευξη του Πρόεδρου του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης του Ορφέα Ν. Σκοπού κ. Χρήστου Γκαβανόζη αναφορικά με την διοργάνωση του 3ου Young Talent Tournament.

Η συνέντευξη Τύπου:

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr