Ν. Παπαδόπουλος: Καθαρή η ακτίνα Βλαγκόγια – Δόθηκε εξιτήριο στον αθλητή της ΧΑΝΘ

Ν. Παπαδόπουλος: Καθαρή η ακτίνα Βλαγκόγια – Δόθηκε εξιτήριο στον αθλητή της ΧΑΝΘ

Χθες στο ΔΑΚ Σερρών, στον αγώνα των Ικάρων με την ΧΑΝΘ, 2΄:32΄΄ πριν τη λήξη του δευτέρου δεκαλέπτου, συνέβη ένα απρόοπτο περιστατικό που ταλαιπώρησε… ευτυχώς χωρίς επικίνδυνες επιπτώσεις για την υγεία του, τον νεαρό ταλαντούχο αθλητή της ΧΑΝΘ, Κώστα Βλαγκόγια.

Άθελα του ο Σερραίος forward Θωμάς Γκούτσιας, έριξε άτσαλα στο παρκέ τον αντίπαλο του, πάνω σε μια διεκδικήσιμη μπάλα και ο Βλαγκόγιας, χτύπησε με δύναμη τον αυχένα του στο παρκέ. Ο γιατρός του αγώνα Νάσος Παπαδόπουλος, πρόσφερε κατευθείαν τις πρώτες βοήθειες στον παίκτη της ΧΑΝΘ, με τις αρχικές εκτιμήσεις εκείνη την στιγμή, να δείχνουν κάκωση στον αυχένα.

Τα λεπτά όμως περνούσαν και ο παίκτης υπέφερε πολύ από το χτύπημα, οπότε ο Νάσος Παπαδόπουλος, φρόντισε να τοποθετήσει προστατευτικό κολάρο με την βοήθεια του φυσιοθεραπευτή των Ικάρων Νίκο Κωφοτόλη, στον Βλαγκόγια και ταυτόχρονα να καλέσει ασθενοφόρο, προκειμένου να διακομιστεί, ο παίκτης στο Νοσοκομείο Σερρών για περαιτέρω εξετάσεις.

Ο παίκτης διακομίστηκε στο Νοσοκομείο και πραγματοποίησε σειρά εξετάσεων, με τις ακτινογραφίες στον αυχένα, να δείχνουν μια απλή κάκωση. Του δόθηκε εξιτήριο χθες το βράδυ και επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη.

Ευχόμαστε καλή ανάρρωση στον παίκτη της ΧΑΝΘ.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr