Ν. Νεντίδης: Οι αναμνήσεις μου από τις Σέρρες, είναι το γεμάτο γήπεδο, αυτό θέλω να πετύχουμε ξανά!

Ν. Νεντίδης: Οι αναμνήσεις μου από τις Σέρρες, είναι το γεμάτο γήπεδο, αυτό θέλω να πετύχουμε ξανά!

«Χαίρομαι πραγματικά που είμαι εδώ, αποδέχτηκα την πρόταση της διοίκησης, γιατί έχω ένα όραμα, να επιστρέψει ο Πανσερραϊκός στην υγεία και στην μεγάλη κατηγορία. Αυτό αποτελεί πρόκληση και για μένα και γι’ αυτό, αποδέχτηκα να μοιραστώ μαζί με τους ανθρώπους του Πανσερραϊκού, αυτή την διαδρομή. Ευελπιστώ να κτίσω μια ομάδα, όπου όλοι θα είμαστε παίκτες με έναν ιδιαίτερο ρόλο. Όλοι μαζί, οι δημοσιογράφοι, η διοίκηση, οι προπονητές, οι παίκτες, ο κόσμος, θα κάνουμε μια δυνατή ομάδα για να φέρουμε τον Πανσερραϊκό εκεί που ανήκει!»

Σχετικά με τις ερωτήσεις που έγιναν στο τέλος ο προπονητής του Πανσερραϊκού αναφέρθηκε σχετικά:

Η φιλοσοφία

Πρώτος στόχος είναι η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και αυτό θα κάνει τον κόσμο να γυρίσει στο γήπεδο και φυσικά να παίρνει αποτελέσματα. Θέλουμε να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο  χωρίς σκοπιμότητα για να το ευχαριστιόμαστε πρώτα εμείς!

Για το νέο πρωτάθλημα

Τον Πανσερραϊκό όλοι θα θέλουν να τον κερδίσουν και αυτό από μόνο του, έχει μια πίεση αλλά δεν μας ενδιαφέρει. Τα νούμερα είναι συγκεκριμένα και το πλάνο μας καταρτίζεται ανάλογα, για να είμαστε έτοιμοι σε ότι κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. Εάν είμαστε καλοί στο γήπεδο θα παίρνουμε αυτοπεποίθηση από αυτό.

Έχω ζήσει τρομερές στιγμές σαν παίκτης στο γήπεδο αυτό και ένα στόχος μου είναι, να φέρουμε τον πληγωμένο οπαδό του Πανσερραϊκού, πίσω στο γήπεδο. Έχω δουλέψει στα τμήματα υποδομής, άλλων ομάδων και είναι ένα πλεονέκτημα για να αναδείξουμε ταλέντα στην ομάδα. Δάσκαλος μου ήταν ο Σάκης Δόκας που ήταν προπονητής εδώ και φυσικά είναι τιμή μου να προσπαθήσω να πετύχω κι εγώ πράγματα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr