Ν.Νεντίδης: «Λίγα λόγια, πολλή δουλειά & εμπιστοσύνη απο όλους»!

Ν.Νεντίδης: «Λίγα λόγια, πολλή δουλειά & εμπιστοσύνη απο όλους»!

Τι πρώτες του δηλώσεις έκανε, ο νέος προπονητής του Πανσερραϊκού Νίκος Νεντίδης, στα media του κόκκινου συλλόγου των Σερρών, με διάθεση για έργο παρά για λόγια, με κύριο νόημα την επιστροφή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ο Πανσερραϊκός, της εποχής Κατσαβάκη-Καζία, παρουσίασε εντυπωσιακά την συμφωνία με τον έμπειρο coach, ενεργοποιώντας όλα τα media του συλλόγου ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σύντομα θα ακολουθήσει επίσημη συνέντευξη τύπου, όπου θα τεθούν επι τάπητος όλα τα θέματα της χρονιάς που έκλεισε και της χρονιάς που έρχεται.

Δηλώσεις Νίκος Νεντίδης

Είμαι χαρούμενος, που οι συζητήσεις με τους ανθρώπους της νέας μου ομάδας, είχαν θετική έκβαση. Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια αλλά η πολλή δουλειά. Ο Πανσερραϊκός δεν ανήκει στις χαμηλές κατηγορίες και θέλω να πετύχω τους στόχους, που συμφωνήσαμε με την διοίκηση, για την άμεση επάνοδο της ομάδας, στην ελίτ του Ελληνικού ποδοσφαίρου! Σύντομα θα πούμε περισσότερα στον κόσμο και τα ΜΜΕ, χρειαζόμαστε εμπιστοσύνη και την βοήθεια όλων για να αποκτήσει το τμήμα και πάλι λάμψη!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr