Ν.Κατσαβάκης: Τα γραπτά μένουν και τα λόγια πετούν… Μετρά αντίστροφα η Διοίκηση Χατζηπαντελή!

Ν.Κατσαβάκης: Τα γραπτά μένουν και τα λόγια πετούν... Μετρά αντίστροφα η Διοίκηση Χατζηπαντελή!

Απαντά με παράθεση δημόσιων τοποθετήσεων, η πλευρά Κατσαβάκη, μετά τις αιχμές του κ. Χατζηπαντελή, για τον σκοπό της αίτησης προσωρινής διοίκησης στην ΕΠΣ Σερρών, και την απόρριψη της, απο το διαιτητικό δικαστήριο.

Αναλυτικά το ΔΤ, όπως εστάλη στο ”SSN”:

Η παράταξη μας, σέβεται την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου και την απόρριψη της αίτησης-προσφυγής, για τον ορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΕΠΣ Σερρών. Αυτό όμως δεν σημαίνει, ότι θα επιτρέψουμε στην τωρινή διοίκηση, που μετρά αντίστροφα… να διαστρεβλώνει την πρόθεση της αίτησης μας, που αφορούσε ξεκάθαρα την αλλαγή διοίκησης και τον ορισμό προσωρινής, με βασικό σκοπό την άμεση διενέργεια των εκλογών, που διαιωνίζουν, για την δική τους βολή, τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΣ.

Ως υποψήφιος πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών, και με την σύμφωνη γνώμη των υποψήφιων μελών της παράταξης μας, ενημερώνουμε το Σερραϊκό κοινό και τα ποδοσφαιρικά σωματεία, για τα οποία προσπαθούμε καθημερινά προς όφελος τους, οτι έχουμε τοποθετηθεί πολλάκις δημόσια, υπέρ της πλειοψηφίας των ομάδων στις εκλογές και φυσικά μοχθούμε εδώ και μήνες για την αναγνώριση τους από το αθλητικό μητρώο της ΓΓΑ ή για την επαναλειτουργία τους, ανεξαρτήτως των επερχόμενων εκλογών.

Χαρακτηριστικά παραθέτουμε δημόσιες τοποθετήσεις στα ΜΜΕ της περιοχής μας, τόσο δικές μου, όσο και μελών της παράταξης μας.

Ο Κώστας Βότσης μιλώντας τον Φεβρουάριο στην ΕΡΤ Σερρών:

«Όποιος αγαπά έμπρακτα το Σερραϊκό ποδόσφαιρο κάνει εκλογές με ευρύ εκλογικό σώμα και όλα τα σωματεία εντός εκλογικής διαδικασίας και όχι με τα ελάχιστα αναγνωρισμένα, όπως συμβαίνει σήμερα».

Ο Νίκος Κατσαβάκης μιλώντας τον Ιούνιο στην ΕΡΤ Σερρών:

Δυστυχώς υπάρχει μισό εκλογικό σώμα, διότι δεν υπήρχε βοήθεια απο την προηγούμενη διοίκηση, ώστε να ενταχθούν περισσότερα σωματεία. Εμείς απο την πλευρά μας βοηθήσαμε σωματεία να ενταχθούν αλλά δεν άνοιξε τελικά η πλατφόρμα των αιτήσεων. Μόλις ανοίξει είναι έτοιμα άλλα 18 σωματεία και θα φροντίσουμε φυσικά για όλους.

Οι αστείοι και προκλητικοί ισχυρισμοί του κ. Χατζηπαντελή και της σημερινής διοίκησης της ΕΠΣ Σερρών, εναντίον της παράταξης μας, έχουν σκοπό να βλάψουν την ακεραιότητα των λόγων μας, προς το εκλογικό σώμα και μόνο, διότι οι προθέσεις μας και οι πράξεις μας, ειδικά στις περιπτώσεις που αφορούν την διεύρυνση της δύναμης των Σερραϊκών σωματείων, έχουν γίνει κατανοητές και αποδεκτές, απο τις περισσότερες ομάδες εντός ή εκτός μητρώου, που μας εμπιστεύονται ήδη.

Κι επειδή τα γραπτά μένουν και τα λόγια πετούν… αυτή η τοποθέτηση, δική σας δεν είναι κ. Χατζηπαντελή;

Ο Σάκης Χατζηπαντελής μιλώντας τον Μάρτιο στο serressport.gr:

Μετά τα παράπονα απο μερίδα σωματείων της ΕΠΣ Σερρών στο ”SSN” για το ηθικό σκέλος της ημερομηνίας των εκλογων της ένωσης (θυμίζουμε οτι έχει δοθεί παράταση έως τις 30/6 απο την πολιτεία και εκκρεμούν αρκετές αιτήσεις ένταξης Σερραϊκών ομάδων).

Η ιστοσελίδα μας, ζήτησε απο τον πρόεδρο της ΕΠΣΣ κ. Χατζηπαντελή την άποψη του για το θέμα που δημιουργήθηκε και μας απάντησε οτι οι εκλογές είναι εντός νομικού πλαισίου και δεν θα αλλάξουν ημερομηνία, εκτός κι αν αποφασίσει κάτι διαφορετικό η ΕΠΟ. Ήδη άλλαξαν δυο φορές και στις 31/3 θα διεξαχθούν οπως ορίστηκαν. Δεν έγινε κανένα σχόλιο για τα παράπονα των σωματείων που είναι υπό ένταξη.

Τον Μάρτιο «ουδέν σχόλιον»…τώρα λοιπόν κόπτεστε ξαφνικά, για τα ίδια Σερραϊκά σωματεία που είχαν παράπονα ή για άλλα;

Νίκος Κατσαβάκης – Υποψήφιος Πρόεδρος Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr