Ν.Κατσαβάκης: “Κάλλιο αργά… “! Δείτε το ρόστερ της ομάδας Νέων

Ν.Κατσαβάκης: "Κάλλιο αργά... "! Δείτε το ρόστερ της ομάδας Νέων

Aν αναλογιστεί κανείς πως η σέντρα της Football League έγινε μετά κόπων και βασάνων τέλη Οκτωβρίου, δυστυχώς μπορεί να χαρακτηριστεί ακόμη και θαύμα πως έστω και τώρα ξεκινά αυτό το μίνι πρωτάθλημα για τις ομάδες Νέων της Κατηγορίας. Αναμφίβολα ένα πρωτάθλημα που τα προηγούμενα χρόνια ανέδειξε πολλούς ποδοσφαιριστές αποδεικνύοντας την αξία του έχει δεχθεί ένα μεγάλο πλήγμα, καθώς στα χρόνια της οικονομικής κρίσης οι ΠΑΕ βλέπουν αυτές τις ομάδες ως επένδυση, ωστόσο ακόμη και την ύστατη ώρα το να βρεθούν τα παιδιά στα γήπεδα… είναι κάτι.

 

Ο Πανσερραϊκός έδωσε φέτος τις τύχες της ομάδας στο Νίκο Κατσαβάκη, μετά την φυγή του Παύλου Δημητρίου. Νέος προπονητής, στην πρώτη του παρουσία σε πάγκο, νέοι παίκτες και ένας ιδανικός συνδυασμός κινήτρου προκειμένου η ομάδα να πετύχει και το βασικότερο να αναδείξει το… αύριο του Σερραϊκού ποδοσφαίρου.

 

Ο Νίκος Κατσαβάκης μίλησε στο “SSN” με αφορμή την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Πανθρακικό λέγοντας χαρακτηριστικά…

 

Για την έναρξη του πρωταθλήματος: 

«Είναι σημαντικό το ότι ξεκινάει το πρωτάθλημα μετά από πολύ μεγάλη καθυστέρηση και κάτι τέτοιο σίγουρα είναι αρνητικό για τα παιδιά. Είναι ένα πρωτάθλημα με πολύ λίγα παιχνίδια, καθώς θα δώσουμε οκτώ ματς τα οποία, για μια ολοκλήρη χρονιά είναι λίγα. Στην ουσία είναι ένα μίνι πρωτάθλημα χωρίς ωστόσο να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για τους αντιπάλους μας».

Για την προετοιμασία της ομάδας: 

«Είμαι σχεδόν τρεις μήνες στον σύλλογο και πιστεύω ότι η προετοιμασία κύλησε πολύ καλά. Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση των παικτών τόσο στις προπονήσεις όσο και στα φιλικά ματς και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλύτερο δυνατό. Είμαι πεπεισμένος ότι θα έχουμε μια καλή πορεία». 

Για το ξεκίνημά του πλέον ως προπονητής: 

«Είναι το πρώτο μου επίσημο ματς και είναι σημαντικό για μένα που είμαι στον Πανσερραϊκό και δουλεύω με αυτά τα παιδιά από τα οποία παίρνω πολλά και δίνω πολλά». 

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κ20: 

«Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα και είναι κυρίως γηπεδικά. Δεν υπάρχουν ελεύθερα γήπεδα έτσι ώστε να πραγματοποιούμε τις προπονήσεις μας όπως επίσης έχουμε δυσκολίες και για τα επίσημα εντός έδρας ματς. Πιστεύω και εύχομαι ότι το πρόβλημα αυτό θα λυθεί στο μέλλον».

 

Δείτε το ρόστερ της ομάδας Νέων:

Βουδουρίδης Ειρηναίος, Πέτρου Στέφανος, Μπερμπέρης Δημήτρης, Ξενιτίδης Χρήστος, Μπουτάκογλου Πασχάλης, Χαραλαμπίδης Παναγιώτης, Ιβαντζίκης Κωνσταντίνος, Παπαρίζος Μιχαήλ-Χρήστος, Μητρούσκας Ιωάννης, Βάσσος Ιωάννης, Γκάλιος Χρήστος, Λατινόπουλος Θωμάς, Βακούλης Παναγιώτης, Μαργαρίτης Κωνσταντίνος, Παπαδόπουλος Ελευθέριος, Μακούσης Θωμάς, Σαμαράς Νικόλαος, Ουζουνίδης Μιχαήλ, Γεωργαντάς Θωμάς, Παρασκευόπουλος Χαρίλαος, Βασιλειάδης Ιωάννης, Χριστοφορίδης Ιωάννης, Χαριζάνης Απόστολος, Καρακώστας Χρήστος.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr