«Ντόρτια» από τον Απόλλωνα Παραλίμνιου μέσα στην Δράμα

«Ντόρτια» από τον Απόλλωνα Παραλίμνιου μέσα στην Δράμα

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Απόλλων Παραλιμνίου κόντρα στον Πανδραμαϊκό, τον οποίο και νίκησε με το ευρύ 0-4, πετυχαίνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι μπήκε το Παραλίμνιο στο παιχνίδι με τον Πανδραμαϊκό και πήγε στα αποδυτήρια με 2 γκολ υπέρ του, ενώ στην επανάληψη πέτυχε άλλα δύο τέρματα και πήρε μια σημαντική νίκη στον όμιλο του.

Ο Απόλλων μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και δεν άφησε τον Παναδραμαϊκό να κάνει το παιχνίδι του. Παράλληλα, αφού κρατούσε με ευκολία την ομάδα της Δράμας μακριά από την περιοχή του, «έχτιζε» το δικό του παιχνίδι.

Δημιουργώντας αρκετές φάσεις μπροστά στην εστία του Πανδραμαϊκού, προηγήθηκε με τον Κουτζαβασίλη, ενώ πριν την συμπλήρωση 20 λεπτών παιχνιδιού, ο Καριοφύλλης έκανε το 0-2 και ουσιαστικά «κλείδωσε» την νίκη για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανδραμαϊκός προσπάθησε να βγει μπροστά για να πετύχει ένα γκολ, το οποίο θα τον έβαζε ξανά στο παιχνίδι. Οι προσπάθειες της ομάδας της Δράμας δεν ήταν πετυχημένες και το σκορ παρέμενε υπέρ του Απόλλων. Το ρίσκο όμως του Πανδραμαϊκού να βγει μπροστά, το εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το Παραλίμνιο, αφού βρήκε κενούς χώρους πίσω και πέντε λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού ο Γαϊδαρτζής πέτυχε άλλα δύο γκολ «σφραγίζοντας» την νίκη για την ομάδα του.

Ένα παιχνίδι που είχες αρκετές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, με τον Απόλλων Παραλιμνίου να έχει τις περισσότερες αλλά να είναι και πιο εύστοχος στην τελική του προσπάθεια.

Οι συνθέσεις:

Πανδραμαικός: Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς ( 46΄ Παπαγεωργίου), Κονταξής ( 77΄ Παυλίδης), Αϊβάζης, Λίπος (65΄ Βασιλειάδης), Βραμέντσαλης, Αχαλινοπουλος, Τσελέπης(46΄ Αθανασιάδης), Belmani, Διαμαντίδης, Μπερούκας.

Απόλλων Παραλιμνιου ( Παύλος Δημητρίου):  Β.Παπαδόπουλος, Τοπάλ, Λιάρας, Κούτλας, Κουτζαβασίλης, Τζαμπέγια( 84΄ Κλειτσιώτης), Πεκρής (87΄ Παπαδόπουλος Ι. ), Καρυοφύλλης, Γαιδαρτζής, Γιαννόπουλος (79΄ Βασάρας), N’ Lundulu (83΄ Λαδόπουλος).

Επιμέλεια: Παντελής Τσαουσίδης

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr