Ντροπιαστική ήττα για τον Πανσερραϊκό στο Καλαμπάκι

Ντροπιαστική ήττα για τον Πανσερραϊκό στο Καλαμπάκι

Το Καλαμπάκι πέτυχε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα απέναντι σε έναν αδιάφορο Πανσερραϊκό. Οι γηπεδούχοι έδειξαν πάθος, αποφασιστικότητα και θέληση, στοιχεία τα οποία δεν είχαν οι Σερραίοι οι οποίοι παρουσίασαν σημάδια… αδιαφορίας  στο παιχνίδι.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, μπορεί ο Πανσερραϊκός να είχε την υπεροχή που όπως αποδείχθηκε ήταν φλύαρη, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, το Καλαμπάκι ήταν αυτό όμως που στο τέλος χαμογέλασε καθώς στο 71’ ο Τζιβανάκης με εύστοχο πλασέ νίκησε τον Στεφανίδη. Η αντίδραση των «λιονταριών» στη συνέχεια ήταν… μηδαμινή καθώς δεν μπόρεσαν να απειλήσουν σοβαρά την εστία του Κελεντζή.

Εμφανώς απογοητευμένοι από τελικό αποτέλεσμα ήταν και οι 50 περίπου Σερραίοι φίλαθλοι οι οποίοι μετά το τέλος του αγώνα ζήτησαν τον λόγω από τους ανθρώπους της ομάδας για το άσχημο ξεκίνημα στη νέα χρονιά, αλλά και τα φετινά αποτελέσματα της σερραϊκής ομάδας, η οποία απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από την προνομιούχο δυάδα της βαθμολογίας.

ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ (Σ. Φιλίππου): Κελεντζής, Κασαπίδης, Θεοδοσιάδης, Κισίδης, Γκλόκερι, Βασιλειάδης, Τσερκέζος (87’ Καλαϊτζίδης), Μαυροβασίλης, Σαββίδης (46’ Παυλίδης), Κωνσταντινίδης (87’ Μίτρε), Στάικος (61’ Τζιβανάκης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Η. Εγγονίδης): Στεφανίδης, Μπάρδας, Αποστολόπουλος, Ιβαντζίκης, Κούτλας (75’ Ν. Παπαδόπουλος), Πούφλης (55’ Πέτρου), Κονταξής, Ζιώγας, Κεχαγιάς (71’ Βλαχόπουλος), Γκούρτσας, Ομπόσου

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr