Ντοπαρίσματα ενόψει Άρη στον Πανσερραϊκό!

Ντοπαρίσματα ενόψει Άρη στον Πανσερραϊκό!

Η ισοπαλία στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή μπορεί να είναι η αρχή, όπως άλλωστε είπε και ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, για την αντεπίθεση του Πανσερραϊκού που πρέπει να κερδίσει το “στοίχημα” για να ξεφύγει το επόμενο διάστημα από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας όπου και παραμένει.

Στο μυαλό όλων πλέον βρίσκεται το ματς του Σαββάτου κόντρα στον Άρη, ακόμη ένα εξαιρετικά δύσκολο για τα “λιοντάρια” και το δεύτερο από το “καυτό” πρόγραμμα που περιλαμβάνει και τις δύο επόμενες εβδομάδες την Δόξα Δράμας και τον ΟΦΗ.

Η προετοιμασία φυσικά έχει αρχίσει και πέρα από την αγωνιστική προετοιμασία της ομάδας και την δουλειά που έχει να κάνει ο Απόστολος Χαραλαμπίδης για να μπορέσει να περάσει κάποια δικά του στοιχεία, ειδικά στο κομμάτι της τακτικής, έχει πέσει πολύ βάρος στον τομέα ψυχολογία, με τον 50χρονο τεχνικό να προσπαθεί να μεταδώσει ένα θετικό κλίμα στους παίκτες του, να τους πείσει να πιστέψουν στους εαυτούς τους και τις δυνατότητες τους και να βγάλουν στο γήπεδο ότι καλύτερο έχουν.

Την Δευτέρα η ομάδα έδωσε και φιλικό κόντρα στην Κ20 προκειμένου να πάρει ο τεχνικός των “λιονταριών” μία γεύση από όλο το ρόστερ. Πάντως τα δείγματα γραφής αρκετών νέων αποκτημάτων δείχνουν ενθαρρυντικά, όπως των Κρητικού, Ρούσσου, Ναζίμ, Εν’ Νόμο, Πολίτη και Ποζατζίδη και αναμένονται και οι υπόλοιποι. Κόντρα στους πρωτοπόρους θα λείψει ο ανέτοιμος Στέβιτς, με τους Γκούρτσα και Ορφανίδη να επανέρχονται από την τιμωρία και τον τραυματισμό αντίστοιχα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr