Ντίνος: Χάσαμε από νωρίς την συγκέντρωση μας, να δουλέψουμε όλοι για το καλό της ομάδας!

Ντίνος: Χάσαμε από νωρίς την συγκέντρωση μας, να δουλέψουμε όλοι για το καλό της ομάδας!

Στις δηλώσεις του στο SSN ο sg του Πανσερραϊκού Λεωνίδας Ντίνος, εξηγεί τους λόγους της ήττας από τον Πολύγυρο και τι πρέπει να κάνει η ομάδα για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Δίνει σύνθημα συσπείρωσης και αισιοδοξίας ενόψει του δύσκολου παιχνιδιού με τον Μακεδονικό στο ΔΑΚ.

Αναλυτικότερα…

– Προέρχεστε από μια άσχημη εμφάνιση, τι έφταιξε στο συγκεκριμένο παιχνίδι;

Ξεκινήσαμε σχετικά καλά το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά αλλά μετά από κάποιο σημείο χασαμε την συγκέντρωση μας που οδήγησε σε πολλά λάθη σε επίθεση και άμυνα και όταν χασαμε το προβάδισμα που είχαμε δεν είχαμε την ανάλογη αντίδραση και δεν βγάλαμε την απαραίτητη ενέργεια και πάθος για να επιστρέψουμε στο παιχνίδι.Χασαμε πολλές μάχες που σε αυτά παιχνίδια πρέπει να παλεύεις από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

– Ποιο θεωρείς ότι είναι το κλειδί για να ανεβάσει την απόδοση της η ομάδα και να αναρριχηθεί σε υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας.

Πρέπει όλοι στην ομάδα να βάλουμε το εγω κάτω από την ομάδα και να παίζουμε για να κάνουμε καλύτερο τον συμπαίκτη μας.Η ομάδα εχει πολλά καλά στοιχεία να δείξει .Πρέπει να βγαλουμε περισσότερο πάθος στο παιχνίδι μας να παλεύουμε σε κάθε κατοχή και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας ανάλογα τον αντίπαλο μας κάθε φορά.

– Τι να περιμένουμε από τον Πανσερραϊκό στο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Μακεδονικό (19/12);

Η ομάδα έχει αφήσει πίσω της το παιχνίδι με τον Πολυγύρο ,είδαμε τα λάθη μας και από εδώ πέρα πρέπει να δουλέψουμε σωστα και μεθοδικά στις προπονησεις για να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με το μακεδονικό που γνωρίζουμε τον βαθμό δυσκολίας του .Πρόκειται για μια ομάδα με πολύ καλούς παίκτες που αποδίδει ωραίο μπάσκετ και βρίσκεται δίκαια ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα .Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και να βγάλουμε την απαραίτητη ενέργεια.Περιμένουμε την στήριξη του κόσμου για να μας δώσει την αύρα που χρειαζόμαστε.

*Φώτο-πηγή : www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr