Ντέρμπι στο Σιδηρόκαστρο ανάμεσα σε Ρούπελ και Α.Ε.Σ !

Ντέρμπι στο Σιδηρόκαστρο ανάμεσα σε Ρούπελ και Α.Ε.Σ !

Δυο ομάδες που ακόμη ψάχνονται μετά από 8 αγωνιστικές. Δυο ομάδες αρκετά νεανικές που προσπαθούν να κάνουν μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Το Ρούπελ δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά (1 νίκη – 6 ήττες) με τις μισές του ήττες να είναι στον πόντο, ενώ η Α.Ε.Σ προέρχεται από δυο συνεχόμενες νίκες (2 νίκες – 5 ήττες). Φαβορί δεν υπάρχει με το παιχνίδι να αναμένεται αμφίρροπο και ενδιαφέρον.

Ο Νίκος Κηρύκος θα έχει κατά πάσα πιθανότητα άπαντες στην διάθεση του, καθώς οι αθλητές του έχουν ξεπεράσει τα μικροπροβλήματα που αντιμετώπιζαν, ενώ ο Σταύρος Ιωσηφίδης δεν μπορεί να υπολογίζει από εδώ και πέρα καθόλου στους Σαμαρά (πανελλήνιες) και Αποστολίδη (μόνιμος κάτοικος Αυστραλίας). Όπως και να έχει το απογευματινό παιχνίδι της Κυριακής (18:00) αποτελεί καλή δοκιμασία και για τους δυο.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr