Ντέρμπι στην Καβάλα για τις γυναίκες του Πανσερραϊκού στην τελευταία “στροφή” του α’ γύρου (11/12, 12:30) !

Ντέρμπι στην Καβάλα για τις γυναίκες του Πανσερραϊκού στην τελευταία "στροφή" του α' γύρου (11/12, 12:30) !

Μια εβδομάδα μετά την μεγάλη εντός έδρας νίκη κόντρα στον Πιερικό, ο Πανσερραϊκός δίνει ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι με στόχο να διαφυλάξει την 2η του θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Οι “λιονταρίνες” πηγαίνουν στην Καβάλα για να αντιμετωπίσουν τους Πάνθηρες, που βρίσκονται μια νίκη κάτω σε ένα μεγάλο ντέρμπι με το οποίο ολοκληρώνεται και ο α’ γύρος του πρωταθλήματος.

Οι παίκτριες του Πασχάλη Ρούλη γνωρίζουν τι έχουν να αντιμετωπίσουν, καθώς είχαν επικρατήσει στην Καβάλα για τον θεσμό του κυπέλλου. Οι Πάνθηρες παρουσιάζονται καλύτεροι στην πορεία του πρωταθλήματος και σίγουρα επιθυμούν μια μεγάλη νίκη, με τις “κόκκινες” να πρέπει να δείξουν συγκέντρωση και πάθος για να φτάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Αγωνιστικά προβλήματα πέρα της Χωλοπούλου Μ. δεν υπάρχουν στις τάξεις του Πανσερραϊκού. Το μεσημέρι της Κυριακής (12:30) έχει οριστεί το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής με διαιτητές τους Καραβά – Μπαράκου.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr