Ντέρμπι γοήτρου για τον Γυμναστικό κόντρα στον αήττητο ΚΑΟΔ !

Ντέρμπι γοήτρου για τον Γυμναστικό κόντρα στον αήττητο ΚΑΟΔ !

Ένα μεγάλο ντέρμπι θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου (17:00) στο κλειστό της Ομόνοιας ανάμεσα στον δεύτερο στην βαθμολογία Γυμναστικό και τον πρωτοπόρο και αήττητο ΚΑΟΔ. Οι δυο ομάδες φαντάζουν ως τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο με τους Δραμινούς να δείχνουν να έχουν το πάνω χέρι στα προγνωστικά. Όπως και να έχει, το παιχνίδι αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και μένει να φανεί αν οι “ταύροι” σπάσουν το αήττητο των Δραμινών.

Ένα ντέρμπι γοήτρου και ψυχολογίας είναι το αυριανό, καθώς οι πρώτες δυο θέσεις έχουν κλειδώσει και δεν αλλάζουν. Χωρίς τον Ρίζο θα παραταχθούν οι “πράσινοι”, οι οποίοι όμως θα έχουν κατά πάσα πιθανότητα στην σύνθεση τους τραυματίες Ντίκογλου,Λαγό και Γιαβρόπουλο. Κατάμεστο θα είναι το κλειστό της Ομόνοιας με τον νικητή να αποκτάει ψυχολογικό αβαντάζ για την συνέχεια.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr