Ντάμπλ με την Α.Ε Λευκίμμης για τον Μπονέρη!

Ντάμπλ με την Α.Ε Λευκίμμης για τον Μπονέρη!

Ο Δημήτρης Μπονέρης αποφάσισε το καλοκαίρι να κάνει τον εσωτερικό μετανάστη και να μετακομίσει στην Κέρκυρα για λογαριασμό της Α.Ε Λευκίμμης και δεν το μετάνιωσε στιγμή! Ο Σερραίος ποδοσφαιριστής μετά από μία επιτυχημένη σεζόν είχε την ευκαιρία σήμερα να πανηγυρίσει την κατάκτηση του νταμπλ με την ομάδα του και φυσικά την άνοδο της στην Γ΄ Εθνική.

 

Η Βασίλισσα του Νότου όπως αποκαλείται η Λευκίμμη στο νησί των Φαιάκων μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, εκεί όπου κέρδισε με 1-0 τον Αχιλλέα Νυμφών, κατέκτησε σχετικά εύκολα και το πρωτάθλημα και την Κυριακή είχε την φιέστα της με τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Κέρκυρας να της παραδίδει το τρόπαιο για να ακολουθήσουν οι σχετικοί πανηγυρισμοί.

 

Μάλιστα ο Μπονέρης αναμένεται να συνεχίσει στο ρόστερ της ομάδας και στην Γ΄ Εθνική, καθώς έχει δεθεί με συμπαίκτες και κόσμο και έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr