Νικόλτσιος: “O Πανσερραϊκός συνέβαλλε για να… σωθεί η Football League”

Νικόλτσιος: "O Πανσερραϊκός συνέβαλλε για να... σωθεί η Football League"

Στην τηλεόραση του “ΕΠΙΛΟΓΕΣ” έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Κωνσταντίνος Νικόλτσιος τονίζοντας πως ήταν τιμή για αυτόν η ανάθεση μίας τέτοιας θέσης από τους μετόχους. 

 

“Επειδή δουλεύω αρκετό καιρό με τον Πανσερραϊκό στην Αθήνα, εγώ με άλλους φίλους και τον Υπουργό Αθλητισμού βρήκαμε χορηγούς για να μη διαλυθεί η Football League. Μαζί με τον κ.Γιαννόπουλο, τον αντιπρόεδρο της ομάδας και 2-3 ομάδες ακόμα συμβάλλαμε ουσιαστικά για να δοθεί συνέχεια και αναγνωρίστηκε η προσπάθεια του Πανσερραϊκού με πρωτοβουλίες του Χρήστου Κοράκη. Δημιουργήθηκε μία καλή χημεία επειδή γνωρίζω τα ζητήματα και έτσι μου προτάθηκε η θέση. Θεωρώ πως ο Πανσερραϊκός δικαιούται με όσα έχει προσφέρει φέτος να διεκδικήσει την προεδρία της Football League. Πρέπει να διασφαλίσουμε την αυτοχρηματοδότηση της ομάδας. Αυτός είναι ο βασικός στόχος και κατ’ επέκτασιν να απασχολεί Σερραίους παίκτες αξιοποιώντας την Κ20. Ο νομός άλλωστε έχει και μία ιστορική παράδοση. Θέλουμε να κάνουμε τον Πανσερραϊκό ομάδα όλου του νομού. Να αποτελεί σημείο αναφοράς αξιοποιώντας όλες τις τοπικές ομάδες. Οι ομάδες δεν έχουν καμία βοήθεια και οι ιδιοκτήτες χρηματοδοτούν καλύπτοντας όλες τις ανάγκες. Στόχος μας θα είναι την επόμενη χρονιά να βγούμε στην Α΄ Εθνική”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr