Νικόλτσιος: “Φαβορί του χρόνου για την Σούπερ Λίγκ”!

Νικόλτσιος: "Φαβορί του χρόνου για την Σούπερ Λίγκ"!

Στην κάμερα του ΤΗΛΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Κωνσταντίνος Νικόλτσιος μετά το τέλος του ματς με τον Πανθρακικό σχολιάζοντας την εικόνα της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε στους άμεσους στόχους που τέθηκαν στο πρόσφατο Δ.Σ… προαναγγέλοντας πολλές μεταγραφές για το καλοκαίρι! Αναλυτικά είπε:

“Στο πρώτο ημίχρονο δεν μου άρεσε η ομάδα, στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι, είχαμε ευκαιρίες, ήμασταν άτυχοι και με τα δοκάρια. Θέλει μία καλύτερη προσπάθεια. Βέβαια αυτή την στιγμή το κυριότερο είναι να  παραμείνουμε σε μία καλή θέση και να ετοιμαστούμε για την έφοδο την επόμενη χρονιά. Θεωρώ πως υπάρχουν προϋποθέσεις η ομάδα να ανέβει στην Σούπερ Λίγκ. Υπάρχει όραμα. Χθες είχαμε Δ.Σ, θέσαμε τις προτεραιότητες. Το κυριότερο που εντοπίσαμε είναι ότι πρέπει να ενισχύσουμε την ομάδα με παίκτες του Νομού και θα δημιουργηθεί ειδική επιτροπή, ενώ στόχος είναι και οι υποδομές, ένα αθλητικό κέντρο. Αυτή την στιγμή να μην περιμένουμε μεταγραφές, αλλά για το καλοκαίρι ο κύριος Σεβασλίδης εκπονεί ένα σχέδιο να κάνουμε πολλές μεταγραφές και να είμαστε το φαβορί για την Σούπερ Λίγκ”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr