Νικόλτσιος: “Να δώσουμε τοπική ταυτότητα στον Πανσερραϊκό”

Νικόλτσιος: "Να δώσουμε τοπική ταυτότητα στον Πανσερραϊκό"

Απόλυτος κυρίαρχος στον Πανσερραϊκό είναι εδώ και ένα διήμερο ο Κωνσταντίνος Νικόλτσιος, που εκτός από πρόεδρος έγινε ιδιοκτήτης-μεγαλομέτοχος, με το 90% του πακέτου στην κατοχή του (το 10% μένει βάσει νόμου στον Ερασιτέχνη).

Η διοίκηση των «λιονταριών» δήλωσε κανονικά την ομάδα στη Φούτμπολ Λιγκ κόντρα στις αντιξοότητες και έχει αρχίσει ήδη τον σχεδιασμό. Ο Κωνσταντίνος Νικόλτσιος με δηλώσεις στην «ΑRENA PRESS» τόνισε: «Γίνονται κάποιες αλλαγές για το καλό του Πανσερραϊκού. Μου έγινε εκχώρηση μετοχών για τη διαχείρισή τους, για να μην πάμε στον… πάτο! Προσωπικά θα προσπαθήσω για ένα διευρυμένο Δ.Σ., με συμμετοχή παλαιμάχων, φιλάθλων και Δήμου Σερρών. Παράλληλα, εξασφαλίζω χορηγίες, ακόμα είμαι στην Αθήνα, οι επαφές κυλούν θετικά, όπως το περίμενα. Ο Πανσερραϊκός ανήκει στο λαό, δεν πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε ως μπίζνα και ιδιωτική υπόθεση. Μπορούμε να βαδίσουμε σωστά, έστω και με περιορισμένο μπάτζετ, χωρίς σπατάλες. Οι αποφάσεις θα λαμβάνονται συλλογικά, για επιμερισμό ευθυνών».

«ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΛΕΝΤΩΝ, ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΚΟΣΜΟΥ»

Για να καταλήξει ο Κωνσταντίνος Νικόλτσιος: «Αρχίζει πλέον ο σχεδιασμός και ήδη έγινε προεργασία για το θέμα προπονητή, που δεν πρέπει να αργήσει να «κλείσει», όπως και η στελέχωση του ρόστερ. Δευτέρα και Τρίτη θα κάνω ραντεβού με παίκτες, ενώ θα ορίσουμε έναρξη κοντά στον Δεκαπενταύγουστο, λίγο πριν ή λίγο μετά. Όσοι έχουν συμβόλαια, δικαιούνται να παραμείνουν. Στόχος είναι η αξιοποίηση των γηγενών και των ταλέντων, για να έχουμε συνέχεια στην Εθνική Ελλάδος, τοπική ταυτότητα ως ομάδα και φυσικά να προσελκύσουμε φιλάθλους».

πηγή:arenafm.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr