Νικόλτσιος: “Δεν ήταν σωστή η δήλωση του κ.Χαλκίδη – Να ανέβει όποιος αξίζει”

Νικόλτσιος: "Δεν ήταν σωστή η δήλωση του κ.Χαλκίδη - Να ανέβει όποιος αξίζει"

Μετά τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο και ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Κωνσταντίνος Νικόλτσιος μίλησε για την δήλωση του πρώην προέδρου της ΠΑΕ, Παναγιώτη Χαλκίδη. Ο τελευταίος ανέφερε ότι προτιμά να ανέβει η Λαμία παρά ο Άρης και ο Νικόλτσιος τόνισε πως: «Δεν το θεωρώ σοβαρό και σωστό. Eίναι οπαδική αντίληψη».

 

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95,5 o πρόεδρος της ομάδας των Σερρών:

«Την άκουσα τη δήλωση και λυπήθηκα που δεν ήμουν κοντά σε τηλέφωνο για να παρέμβω. Ο κύριος Χαλκίδης είναι ένας αξιοσέβαστος πολίτης, παλιός πρόεδρος του Πανσερραϊκού και εξέφρασε την προσωπική του άποψη. Δεν το θεωρώ σοβαρό και σωστό από έναν παράγοντα του Πανσερραϊκού να κάνει επιλογές σε έναν τέτοιο αγώνα. Εγώ έχω άλλη φιλοσοφία. Ο καλύτερος πρέπει να κερδίζει. Και ο καλύτερος που μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Super League αυτός να ανεβεί. Δεν είναι το θέμα τι επιθυμώ εγώ. Δηλώσεις σαν αυτές του κυρίου Χαλκίδη δεν είναι σωστές για παράγοντες ποδοσφαιρικών ομάδων. Είναι οπαδική αντίληψη. Δεν γίνεται να τοποθετούνται έτσι ενόψει τέτοιων κρίσιμων αγώνων. Εμείς θα φιλοξενήσουμε τον Άρη όπως αρμόζει στην ιστορία των δύο ομάδων και είμαι βέβαιος ότι θα τύχει καλής υποδοχής από το φίλαθλο κοινό των Σερρών. Δεν υπάρχει λόγος αντιπαλότητας. Ούτε υπάρχει θέμα επιθυμιών. Εγώ επιθυμώ και θα ενδιαφέρομαι μόνο για την ομάδα μου. Από τη στιγμή που εκπροσωπείς συμφέροντα συγκεκριμένης ομάδας, συγκεκριμένων φιλάθλων και παικτών πρέπει να είσαι πεπεισμένος γι’ αυτό που εκπροσωπείς. Η ομάδα που αξίζει, αυτή πρέπει να ανέβει».

Σχετικά με το γκολ οφσάιντ της Λαμίας στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, ο Κωνσταντίνος Νικόλτσιος σχολίασε:

«Όλοι το είδατε, αυτό είναι μια κατάντια της διαιτησίας. Λυπάμαι που το λέω. Συνέχεια το παίζω στο βίντεο, το δείχνω παντού και λέω «δείτε την κατάντια της διαιτησίας». Το βίντεο μιλάει από μόνο του».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr