Νικολαΐδης: «Πιο ικανοί και τυχεροί στο τέλος»

Νικολαΐδης: «Πιο ικανοί και τυχεροί στο τέλος»

Πανευτυχής για τη δεύτερη συνεχόμενη και μάλιστα μεγάλη νίκη μέσα στις Σέρρες, εμφανίστηκε ο προπονητής του Αιγινιακού, Κώστας Νικολαϊδης ο οποίος αφού μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Πανσερραϊκό αποκαλώντας τον «θηρίο της κατηγορίας», στη συνέχεια έκανε αναφορά για περισσότερη τύχη και ικανότητα της ομάδας του στο τέλος όπου και κατάφερε να πάρει το σπουδαίο αποτέλεσμα. Αναλυτικά:

«Εννοείται ότι πρόκειται για μια πολύ μεγάλη νίκη σήμερα. Ύστερα από την επίσης σπουδαία νίκη επί της Σπάρτης είχαμε πει με τα παιδιά ότι το σημερινό ματς δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνο. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα… θηρίο και όνομα για την κατηγορία. Όσο για το ματς, φάνηκε ότι υπήρχε πολύ μεγάλη πίεση και στους 22 ποδοσφαιριστές και άγχος. Θα μιλήσω όμως για την ομάδα μου και θα δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες καθώς η προσπάθειά τους ήταν συγκινητική και θεωρώ ότι με τέτοια προσπάθεια θα είναι άδικο να χάσουμε την κατηγορία. Το ματς δεν ήταν καλό, ο Πανσερραϊκός είχε την κατοχή της μπάλας αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς θα έλεγα ότι οποιοσδήποτε θα μπορούσε να πάρει τη νίκη. Έτσι εμείς ήμασταν και πιο ικανοί και τυχεροί στο τέλος και πήραμε τη μεγάλη νίκη. Κλείνοντας θα ήθελα να αφιερώσω αυτή τη νίκη στους τρεις επενδυτές που ήρθαν την ύστατη στιγμή και έσωσαν την ομάδα από τη διάλυση και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο Πανσερραϊκός να βγει από αυτό το αδιέξοδο που υπάρχει».

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr