Νικηφόρο τεστ για Πανσερραϊκό κόντρα στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας!

Νικηφόρο τεστ για Πανσερραϊκό κόντρα στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας!

Με 2-1 επικράτησε ο Πανσερραϊκός του Ποσειδώνα Μηχανιώνας, σε φιλικό ματς στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών. Ήταν ένα φιλικό υψηλού ρυθμού για τα «λιοντάρια», με τον τεχνικό Αγγελο Διγκόζη να δίνει τη δυνατότητα και σχεδόν σε όλους τους ποδοσφαιριστές να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Πανσερραϊκός άνοιξε το σκορ μετά απο όμορφη προσπάθεια του Conci, για να έρθει η ισοφάριση από πλευράς φιλοξενουμένων με γκολ ενός υπό δοκιμή παίκτη στο 50’. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Παπαβασιλείου στο 60’. Απόντες για το Σερραϊκό γκρουπ, ήταν οι Γκούρτσας, Μπάρδας (προτιμήθηκε να προφυλαχθεί), Γεωργιάδης (αναρρώνει από το πρόβλημα τραυματισμού του) και Ομπόσου (πήρε μια επιπλέον μέρα άδεια).

Ο Αγγελος Διγκόζης παρέταξε την ομάδα του σε σχηματισμό 4-4-2, ο οποίος παρέμεινε ως το τέλος του αγώνα, παρά τις πολλές αλλαγές. Στα θετικά του αγώνα συγκαταλέγεται και η διάθεση των παικτών που ήρθαν από τον πάγκο, οι οποίοι διατήρησαν τον γρήγορο ρυθμό εκ μέρους του Πανσερραϊκού και έχασαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση και ακολούθως οι ποδοσφαιριστές θα απολαύσουν τριήμερη άδεια για τα Χριστούγεννα. Η επιστροφή στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Διγκόζης): Τεντζέρης, Ντιαλό, Ζέρης, Καστριτσέας, Καλί, Ψάλτης, Τριανταφύλλου, Κόντσι, Πτηνόπουλος, Τσιμίκας, Παπαβασιλείου. Αγωνίστηκαν ως αλλαγή οι Πολύζος, Αποστολόπουλος, Ζιώγας, Μασκανάκης, Κιουσεκτσίδης, Σοφιανός.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr