ΝΙΓΡΙΤΑ 2018: “Φτάνει πια με τη διαιτησία…”

ΝΙΓΡΙΤΑ 2018: "Φτάνει πια με τη διαιτησία..."

Μπορεί να πέρασαν μόλις δύο αγωνιστικές από την έναρξη του πρωταθλήματος, όμως τα πρώτα παράπονα για τη διαιτησία ξεκίνησαν ήδη, με τη Νιγρίτα 2018 να εκδίδει την παρακάτω ανακοίνωση:

“Όπως γνωρίζει ο ποδοσφαιρικός νομός μετά από πολλά χρόνια στην πόλη μας έγινε το καλοκαίρι η ποδοσφαιρική συγχώνευση των δύο ομάδων μας ανάμεσα στην Α.Ε. ΝΙΓΡΙΤΑΣ και στον Α.Ο. ΝΙΓΡΙΤΑΣ σκορπίζοντας με αισιοδοξία την περιοχή μας αφού η Νιγρίτα πλέον βγαίνει ενωμένη και αποφασισμένη σε βάθος χρόνου να πρωταγωνιστήσει και πάλι στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο.
Αυτό δυστυχώς δεν άρεσε σε κάποιους και από τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Ανώτερης κατηγορίας όπου συμμετέχει η ομάδα μας έδειξαν τις προθέσεις τους.
Την προηγούμενη Κυριακή στο γήπεδο Νιγρίτας και στον αγώνα ΝΙΓΡΙΤΑ 2018- ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ 0-1 ο διαιτητής ΑΧΤΣΗΣ δεν καταλόγισε δύο καθαρά πέναλτι υπέρ της ομάδα μας και άφησε από την αρχή του αγώνα ατιμώρητα τα σκληρά μαρκαρίσματα των αντιπάλων μας . ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!
Χθές στο ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ – ΝΙΓΡΙΤΑ 2018 ακυρώθηκε καθαρό γκολ της ομάδας μας ως οφσάιντ από τον διαιτητή του αγώνος ΔΑΟΥΛΤΖΗ μετά από υπόδειξη του επόπτη ΝΤΕΜΑΙ.
Και στα δύο παιχνίδια υπάρχουν και τα αντίστοιχα VIDEO στο KIRKAS TV τα οποία και επικαλούμαστε.
Δύο συνεχόμενα σαββατοκύριακα που ο σύλλογος μας αδικείται και χάνει πολύτιμους βαθμούς από λάθη των διαιτητών σύμφωνα με την άποψη μας. Δεν είναι δυνατόν η «ΝΙΓΡΙΤΑ» με παρουσία στην Γ’ ΕΘΝΙΚΗ που συμμετέχει χρόνια ολόκληρα στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα , με ακαδημίες που και αυτές αγωνίζονται στα αντίστοιχα παιδικά τμήματα όλων των κατηγοριών και στις μικτές ομάδες του Νομού να έχει αυτήν την αντιμετώπιση από την Σερραϊκή διαιτησία .
Αυτό το έργο το ζήσαμε και στο παρελθόν και ως ΑΕΝ και ως ΑΟΝ .
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!
EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΣΕΡΡΡΑΙΚΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ.

ΔΣ «ΝΙΓΡΙΤΑ 2018»”

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr