Νεοφώτιστη μεν, φιλόδοξη δε η Ελπίς Σκουτάρεως!

Νεοφώτιστη μεν, φιλόδοξη δε η Ελπίς Σκουτάρεως!

Η Ελπίς Σκουτάρεως ήρθε μέσω Κυπέλλου Ερασιτεχνών στην Γ΄ Εθνική, αποφασισμένη για να μείνει! Και αν μη τι άλλο οι κινήσεις της στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι το αποδεικνύουν και δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει. Το τριφύλλι κέρδισε τις εντυπώσεις και τουλάχιστον στον 1ο όμιλο έκανε τις πιο ηχηρές μεταγραφές δημιουργώντας μία ομάδα που σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει.

Με τον Απόστολο Στύλο να έχει εμπειρίες από το πως μπορείς να στήσεις μία ομάδα από την αρχή και να διακρίνεται για την εργατικότητα του και την ικανότητα να διαχειρίζεται το ρόστερ διατηρώντας όλους τους παίκτες σε εγρήγορση, το μόνο που μένει είναι να αποδείξει και στον αγωνιστικό χώρο ότι έχει την ποιότητα για να μπορέσει να κάνει το βήμα παραπάνω και να διεκδικήσει κάτι από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Παίκτες όπως οι Μίνγκας, Καπετάνος, Στεφανίδης, Ταταρίδης δίνουν άλλη οντότητα στην ομάδα και φυσικά όλοι οι υπόλοιποι Σερραίοι και μη έχουν και τις εμπειρίες και την ποιότητα για να κάνουν την διαφορά.

Το ταξίδι στην Γ΄ Εθνική για την Ελπίδα ξεκινά την Κυριακή κόντρα στον πρωταθλητή ΕΠΣ Δράμας Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου με το ματς να γίνεται στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών το οποίο και θα αποτελεί την έδρα της ομάδας. Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν και έτσι ο προπονητής θα έχει στην διάθεση του τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

 

ΡΟΣΤΕΡ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΤΑΤΑΡΙΔΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥΔΗΣ

ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΚΩΦΟΚΩΤΣΙΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΣΙΚΑΚΗΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΟΥΔΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΑΛΑΚΤΕΡΟΣ

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΣΑΪΝΑΤΟΥΔΗΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΜΕΣΟΙ

ΣΤΑΘΗΣ ΔΑΓΚΟΥΛΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΝΤΙΟΥΡΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΝΙΡΛΑΣ

ΚΡΙΤΩΝ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ

ΝΕΣΤΩΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΓΕΡΑΚΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΙΓΚΕΡΙΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΝΓΚΑΣ

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr