Δευτέρα 1/4 συγκροτείται σε σώμα το Δ.Σ του ΜΓΣ Πανσερραϊκου προεδρίας Τ. Παναγιώτου!

Δευτέρα 1/4 συγκροτείται σε σώμα το Δ.Σ του ΜΓΣ Πανσερραϊκου προεδρίας Τ. Παναγιώτου!

Η εποχή Τάσου Παναγιώτου, ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης στον Ερασιτέχνη Πανσερραϊκό με την εκλογική διαδικασία,που ψήφισαν 56 μέλη και προέκυψε έτσι το νέο Δ.Σ.  αποτελούμενο απο τα 15 άτομα του ενιαίου ψηφοδελτίου. Κατά την σύνθεση, εμεινε ο βασικός κορμός, ενώ υπήρξαν και πέντε προσθήκες.

Τα νέα πρόσωπα είναι ο επιχειρηματίας Τάσος Παναγιώτου, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει και την προεδρία. Θα διαδεχθεί τον νομικό Βασίλη Χατζημιχαηλίδη. Επίσης, νέα πρόσωπα είναι ο πρώην βουλευτής  και διευθυντής της Συνεταιριστικής Τράπεζας, Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου, ο επιχειρηματίας και παράγοντας του μπάσκετ Νίκος Σολούγκας, ο παράγοντας του μπασκετικού Πανσερραϊκού, Ανέστης Σταυρόπουλος καθώς και η οικονομολόγος-μετοχος της τεχνικής εταιρείας, Άγγελος Ταϊρής ΙΚΕ. Ελένη Ταΐρη.Στο συμβούλιο παρέμειναν οι κύριοι & κυρίες: Γκράτζιος, Μηλούσης, Εμμανουηλίδου, Τσιαντής, Καλαϊτζίδης, Κώστογλου, Παυλίδου και Θεοδωρίδου.

Την ερχόμενη Δευτέρα 1η Απριλίου θα συγκροτηθεί και επίσημα το νέο Δ.Σ. σε σώμα.

Το «SSN» εύχεται καλή αρχή, καλή δύναμη και καλή φώτιση στα νέα στελέχη του ερασιτέχνη Πανσερραϊκού, που πρέπει να αποκτήσει εξωστρέφεια και καλή σχέση με τους πολίτες και τους φιλάθλους των Σερρών.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr