Να πράξει το αυτονόητο θέλει στον Βώλακα ο ΑΟΣ

Να πράξει το αυτονόητο θέλει στον Βώλακα ο ΑΟΣ

Το γραφικό χωριό του Βώλακα θα επισκεφτεί το Σάββατο ο Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ. για να αντιμετωπίσει τη τοπική Δόξα. Οι Δραμινοί βρίσκονται στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά προέρχονται από μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί των Τιτάνων, η οποία μάλιστα ήταν και η πρώτη που σημείωσαν στο φετινό πρωτάθλημα.

Το «τριφύλλι» εφόσον παρουσιάσει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο στο γήπεδο, τότε δεν έχει να φοβηθεί κάτι, αφού η διαφορά μεταξύ του Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ. και της Δόξας είναι τεράστια. Μεσοβδόμαδα οι «πράσινοι» έδωσαν φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου. Άτυχος στάθηκε ο Παναγιώτης Δεληγιάννης. Ο ταλαντούχος γκαρντ υπέστη διάστρεμμα.

Χορτομάρης Στέλιος (τραυματίας), Λαλιώτης (τραυματίας), Δεληγιάννης (τραυματίας), Γιαννούλης (στρατευμένος), Γιαβρόπουλος (προσωπικοί λόγοι) και Κούτσας (επαγγελματικοί λόγοι) δεν θα δώσουν το «παρών» στη μεθαυριανή αναμέτρηση.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr