Να πορευθούν με οδηγό το τέταρτο δεκάλεπτο τα “λιοντάρια” !

Να πορευθούν με οδηγό το τέταρτο δεκάλεπτο τα "λιοντάρια" !

ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ  63-71  ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

 

Το πρώτο του διπλό στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο Πανσερραϊκός, ο οποίος κατάφερε με πολύ καλό τέταρτο δεκάλεπτο να κάμψει την αντίσταση της νεανικής ομάδας του Μαντουλίδη και να πάρει την τρίτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα σε σύνολο έξι αγώνων. Το σύνολο του Ραδή Θεοδωρίδη δεν παρουσίασε καλό αγωνιστικό πρόσωπο για τρία δεκάλεπτα, αλλά στο τέλος έδειξε την εμπειρία και την σαφέστατη ποιότητα του και έφυγε από την Θεσσαλονίκη με το ροζ φύλλο αγώνος.

Νωθρά μπήκαν στο παιχνίδι οι “κόκκινοι” και έδωσαν δικαίωμα στους πιτσιρικάδες του Μαντουλίδη να πιστέψουν στην πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Στην 2η περίοδο, τα “λιοντάρια” βελτίωσαν την εικόνα τους, αλλά το ημίχρονο έληξε στο 39-35. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι και στο τρίτο δεκάλεπτο και άγχωσαν τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι με ωραίο μπάσκετ στην 4η περίοδο και σερί 6-17 έφτασαν στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Ντίνο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τραυματίας αγωνίστηκε ο Γεωργιανός Π.

Διαιτητές: Μαντήλας – Ντόγκας

 

Δεκάλεπτα: 20-15, 39-35 (ημ.), 57-54, 63-71

Μαντουλίδης (Καραμανώλης-Παπαευσταθίου): Τάκης 2, Φόρογλου 21(6), Κεραμάρης 7, Καπουράνης, Δημητρόπουλος, Σαρασίδης, Καναγκίνης, Μαλανδρής 8(2), Ντίαθ 9(1), Σίμογλου 14(2), Παπαϊωάννου 2.

Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ (Θεοδωρίδης): Συμεωνίδης 13, Γρίψιος 7, Γεωργιανός Ν. 2, Γεωργιανός Π. 10(1), Τράκας 2, Δατσιάδης 3(1), Ντίνος 17(4), Χατζηανδρέου, Θολιώτης 4, Κάτος 5(1), Σταματόπουλος 2, Χορτομάρης 6(2).

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr