Να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα το Ρούπελ !

Το μεσημέρι της Κυριακής ξεκινάνε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος για την ομάδα του Ρούπελ Σιδηροκάστρου. Οι “μπλε” επιθυμούν να μπουν με το δεξί στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και για να γίνει αυτό πρέπει να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνος κόντρα στον Ηρακλή Καβάλας.
Απέναντι σε μια άγνωστη ομάδα, το Ρούπελ πρέπει να επιβάλει τον ρυθμό του και να δείξει καλό αγωνιστικό πρόσωπο για να μην αντιμετωπίσει προβλήματα από τους γηπεδούχους. Για τις 14:00 το μεσημέρι έχει οριστεί το τζάμπολ του συγκεκριμένου παιχνιδιού.
Συντακτικη Ομαδα ''SSN''
Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr
Recommended Posts

Νέα τοποθέτηση της Ε.Ο.Κ ότι είναι έτοιμη για επανέναρξη, αλλά…
15 Ιανουαρίου, 2021

Πρόσκληση σε Γ.Σ αρχαιρεσιών στις 03/03/2021 από την Ε.Π.Σ.Σερρών
14 Ιανουαρίου, 2021

Στον ημιτελικό του Άμπου Ντάμπι η Σάκκαρη με τεράστια ανατροπή! (vids)
11 Ιανουαρίου, 2021