Να κάμψει την αντίσταση του αήττητου ΓΑΣ Κομοτηνής επιθυμεί το Ρούπελ, που θα έχει ως σύμμαχο την έδρα του (30/10, 17:00) !

Να κάμψει την αντίσταση του αήττητου ΓΑΣ Κομοτηνής επιθυμεί το Ρούπελ, που θα έχει ως σύμμαχο την έδρα του (30/10, 17:00) !


Ξεπερνώντας το σοκ από τα δυσάρεστα νέα σχετικά με την κατάσταση του Δαμιανάκου (ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού), που τον θέτει εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν και πετυχαίνοντας σημαντικό διπλό στον Κ.Α.Ο.Χ, το Ρούπελ είναι έτοιμο και προετοιμασμένο για το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο που έως τώρα είναι αήττητος με 3/3. 

Με σύμμαχο τον κόσμο, που αναμένεται να στηρίξει και πάλι έμπρακτα τους “μπλε” και με οδηγό την καλή εικόνα απέναντι σε Αρίωνα και Κ.Α.Ο.Χ, η ομάδα του Φώτη Κοκολιού θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πετύχει την 3η διαδοχική νίκη που θα της δώσει μεγάλη ώθηση ενόψει συνέχειας. 

Από την άλλη πλευρά ο ΓΑΣ είναι μια πολύ αξιόλογη ομάδα, που έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα. Διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί οι Βασιλόπουλος – Αθανασιάδης.

Τα αποτελέσματα του Ρούπελ (2-1) έως τώρα…

ΚΑΟΔ  61-49  ΡΟΥΠΕΛ

ΡΟΥΠΕΛ  82-55  ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ

Κ.Α.Ο.Χ  49-72  ΡΟΥΠΕΛ

 

Τα αποτελέσματα του ΓΑΣ (3-0)…

ΓΑΣ Κομοτηνής  70-51  Γαλάτιστα

Ασπίδα Ξάνθης  54-61  ΓΑΣ Κομοτηνής

ΓΑΣ Κομοτηνής  74-49 Ελπίδα Αμπελοκήπων

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr