Να ευχαριστηθούν τον αγώνα με τον κόσμο τους θέλουν στον Πανσερραϊκό!

Να ευχαριστηθούν τον αγώνα με τον κόσμο τους θέλουν στον Πανσερραϊκό!

Ο Πανσερραϊκός έχει ως βασικό στόχο το πρωτάθλημα στην Super League 2 και την άνοδο στην Α’ Εθνική, παράλληλα όμως, έχει φτάσει μέχρι τους «8» στο κύπελλο Ελλάδας και αγωνίζεται με την ΑΕΚ, όπου στον πρώτο αγώνα στάθηκε επάξια απέναντι στην «ένωση» για ένα ημίχρονο, άσχετα με το τελικό αποτέλεσμα (3-0).

Ο Παύλος Δερμιτζάκης εξ αρχής, γνώριζε τις δυσκολίες αυτών των αγώνων, αλλά και που να ρίξει το βάρος, ώστε η ομάδα και να παρουσιαστεί ανταγωνιστική αλλά και να μην επιβαρυνθεί στους αγώνες πρωταθλήματος, όπου είναι σημαντικοί και συνεχόμενοι.

Τα «λιοντάρια» θα παραταχτούν με αλλαγές στο αρχικό σχήμα και κάποιες απουσίες, με τους Δεληγιαννίδη, Μπαίροβιτς, Αλί Μπαμπά, Καρασαλίδη και Παπάζογλου ενώ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο ο Τάσος Αυλωνίτης, που αποκτήθηκε πρόσφατα και ανακοινώθηκε χθες.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr