Να εκμεταλλευτεί το άγχος των “φοιτητών” θέλει ο Πανσερραϊκός BC

Να εκμεταλλευτεί το άγχος των "φοιτητών" θέλει ο Πανσερραϊκός BC

12/5 ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 18:00 (0-1)

Μετά την νίκη του στο πρώτο παιχνίδι και με δεδομένο πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια στο Δημοκρίτειο, ο Πανσερραϊκός φαινομενικά έχει το πάνω χέρι στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με το άγχος πλέον να μεταφέρεται στους γηπεδούχους, οι οποίοι ξέρουν πως με ήττα θα αποχαιρετήσουν οποιαδήποτε ελπίδα ανόδου.

Τα “λιοντάρια” δείχνουν πανέτοιμα για την πρόκριση στο Final 4, κάτι το οποίο φάνηκε και από τις προπονήσεις. Ο Φ.Κοκολιός θα έχει όλα τα “όπλα” στην διάθεση του, ώστε να έρθει η δεύτερη νίκη και να μην χρειαστεί και άλλος αγώνας ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Στα αξιοσημείωτα, ότι οι “κόκκινοι” διανυκτέρευσαν στην Κομοτηνή την Παρασκευή και μάλιστα θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με χαλαρή προπόνηση στο γήπεδο της Κομοτηνής (για λόγους εξοικείωσης) το βράδυ της ίδιας ημέρας. Το τζάμπολ του δεύτερου παιχνιδιού είναι προγραμματισμένο για τις 6 μ.μ με διαιτητές τους Ντούρα και Μπαβέλα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr