Να δώσουν συνέχεια στην νίκη της πρεμιέρας θέλουν οι Ίκαροι κόντρα στην πολύ επικίνδυνη ΧΑΝΘ !

Να δώσουν συνέχεια στην νίκη της πρεμιέρας θέλουν οι Ίκαροι κόντρα στην πολύ επικίνδυνη ΧΑΝΘ !

Με καλή ψυχολογία και χωρίς αγωνιστικά προβλήματα πηγαίνουν στο παιχνίδι της Κυριακής (17:00) οι Ίκαροι, οι οποίοι υποδέχονται την νεανική ομάδα της ΧΑΝΘ στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Β’Εθνικής του 4ου ομίλου βορρά. Οι “κυανοκίτρινοι” προέρχονται από σπουδαίο διπλό στην Κομοτηνή, ωστόσο για να δώσουν αξία σε αυτή την νίκη, θα πρέπει να βρουν τρόπο να υπερκεράσουν το εμπόδιο και της ΧΑΝΘ, που έρχεται για την “ζημιά”.

Η ομάδα του Στέφανου Πέρκου έχει δώσει την απαραίτητη έμφαση στην ομάδα της ΧΑΝΘ, που την πρώτη αγωνιστική ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Μακεδονικό. Ένα νεανικό σύνολο που τρέχει, πιέζει και έχει το ταλέντο στην επίθεση να “πληγώσει” πολλές ομάδες θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στους Ικάρους, που έχουν ως μοναδικό στόχο το 2/2. Αξίζει να σημειωθεί, ότι αντίπαλος της Σερραϊκής ομάδας θα τεθεί ο πολύπειρος σέντερ, που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στον Πανσερραϊκό, Φίλιππος Συμεωνίδης και έχει περάσει πολλά χρόνια από τους “κυανοκίτρινους”.

 Το τζάμπολ της αναμέτρησης έχει οριστεί για τις 17:00 στο ΔΑΚ Σερρών με τους κατόχους διαρκείας να έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση και σε live streaming.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr