Να βρει αντίκρισμα η νίκη επί της Ξάνθης. Ο Πανσερραϊκός ψάχνει μόνο νίκη κόντρα στον Ζέφυρο !

Να βρει αντίκρισμα η νίκη επί της Ξάνθης. Ο Πανσερραϊκός ψάχνει μόνο νίκη κόντρα στον Ζέφυρο !

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Πανσερραϊκός, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη κόντρα στην Ασπίδα. Αυτή την νίκη καλείται να διαχειριστεί και να “χτίσει” πάνω σε αυτή το σύνολο του Ρ.Θεοδωρίδη,το οποίο υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (18:00) τον Ζέφυρο με μοναδικό σκοπό το ροζ φύλο αγώνος. Οι “κόκκινοι” δεν θα έχουν εύκολο έργο, καθώς οι φιλοξενούμενοι χαρακτηρίζονται για την ανταγωνιστικότητα τους.

Με ρεκόρ 4-6 και μοιρασμένες νίκες-ήττες στα εντός και τα εκτός έδρας παιχνίδια, ο Ζέφυρος έρχεται στις Σέρρες με σκοπό να βάλει δύσκολα και να φύγει νικητής. Ο coach Θεοδωρίδης και οι παίχτες του προετοιμάστηκαν καθ’όλη την διάρκεια της εβδομάδας και είναι έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι. Χωρίς τον Γρίψιο (ενοχλήσεις) καταστρώνει τα πλάνα του ο προπονητής του Πανσερραϊκού, σε ένα παιχνίδι όπου τα “λιοντάρια” φαντάζουν ως το φαβορί.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr