Ναυαγεί του Γεωργιόπουλου στον Πανσερραϊκό!

Ναυαγεί του Γεωργιόπουλου στον Πανσερραϊκό!

Σε ναυάγιο φαίνεται πως οδηγείται η υπόθεση απόκτησης των μετοχών της ΠΑΕ Πανσερραϊκός από τον Σερραϊκής καταγωγής επιχειρηματία Γιάννη Γεωργιόπουλο, καθώς μετά και το δεύτερο ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών δεν επήλθε συμφωνία, όπως μετέδωσε η ΕΡΑ Σερρών και έτσι για ακόμη μία φορά αυτό το καλοκαίρι οι “κόκκινοι” επιστρέφουν στα ίδια.

Παρά την αισιοδοξία που εξέφρασε τις προηγούμενες ημέρες σε δηλώσεις του ο Χρήστος Κοράκης για θετική κατάληξη της υπόθεσης, αυτό δεν έγινε, χωρίς για την ώρα να είναι ξεκάθαροι οι λόγοι και αν υπήρξε διαφορά στο οικονομικό.

Έτσι η διοίκηση επιστρέφει στην καθημερινότητα της προκειμένου να ασχοληθεί με την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, όντας πάντα ανοιχτή στην πώληση της ΠΑΕ και με μία ακόμη πρόταση, αυτή στην οποία εμπλέκονται οι Κωνσταντινίδης, Χατζηιωάννου και Ζελελίδης να υπάρχει στα υπόψιν.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr