Νίκη στον Παλαμά… και φύγανε για τελικό, οι Ίκαροι!

Νίκη στον Παλαμά… και φύγανε για τελικό, οι Ίκαροι!

Μια και σήμερα… αγωνιστικά για την Β΄ Εθνική στο μπάσκετ και τους Ικάρους, που αναζητούν την 20η νίκη τους, στο πρωτάθλημα! Οι Τιτάνες Παλαμά στην Καρδίτσα, αποτελούν το προτελευταίο εμπόδιο, προκειμένου οι «κυανοκίτρινοι» να διεκδικήσουν την άνοδο στην Α2, στο τελευταίο ματς της χρονιάς, κόντρα στην Καβάλα, στις 20 Μαΐου.

Οι παίκτες του Στέργιου Ποργιόπουλου, είναι πανέτοιμοι για ακόμη έναν τελικό… παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Παλαμά είναι υποβιβασμένη εδώ και καιρό, έχοντας μόλις μια νίκη στο ενεργητικό τους! Η Σερραϊκή ομάδα, έδειξε σοβαρότητα και σεβασμό σε όλα τα παιχνίδια με θεωρητικά υποδεεστέρους αντιπάλους, χωρίς να υποτιμήσει κανέναν. Το ίδιο θέλει να πράξει και σήμερα το απόγευμα στις 17:00 στο Κλειστό του Παλαμά, μια έδρα που έχει αλώσει και στο ξεκίνημα της σεζόν παίρνοντας την πρόκριση για τα πρώιμα στάδια του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Ίκαροι με νίκη απόψε, εξασφαλίζουν το δικαίωμα να τα παίξουν όλα για όλα με την Καβάλα την τελευταία αγωνιστική στο ΔΑΚ Σερρών, με σκοπό είτε να πετύχουν μια απλή νίκη και στην τριπλή ισοβαθμία να καταλάβουν την δεύτερη θέση και να προβιβαστούν στην Α2 ή να κερδίσουν με 8 ή 9 παραπάνω πόντους τους την «Ένωση», ώστε να τερματίσουν ψηλότερα.

Τα άλλα δυο ματς που ενδιαφέρουν κατά κάποιο τρόπο, τους Ικάρους, διεξάγονται στα Μουδανιά, όπου το Πευκοχώρι υποδέχεται το αδιάφορο Στρατώνι, καθώς και στην Καβάλα όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον επίσης αδιάφορο Ερμή Λαγκαδά.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr