Νίκη με την ΜΕΝΤ για να δώσουν συνέχεια στην νίκη επί των Ικάρων θέλουν στον Πανσερραϊκό !

Νίκη με την ΜΕΝΤ για να δώσουν συνέχεια στην νίκη επί των Ικάρων θέλουν στον Πανσερραϊκό !

Άλλο ένα κομβικό παιχνίδι για τον Πανσερραϊκό, ο οποίος πηγαίνει με μεγάλη ψυχολογία ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με την ΜΕΝΤ. Οι “κόκκινοι” μετά την σπουδαία επικράτηση επί των Ικάρων, θέλουν μόνο νίκη κόντρα στους Θεσσαλονικείς για να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία και να έχουν την πολυτέλεια να κοιτάνε προς τις υψηλότερες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον coach Θεοδωρίδη, που περιμένει να δει από τους παίχτες του το ίδιο πάθος με την περασμένη αγωνιστική. Η ΜΕΝΤ βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 10-3 και έχει και το +3 του πρώτου παιχνιδιού μεταξύ των δυο ομάδων. Ο πρωταρχικός στόχος της νίκης είναι ο πιο σημαντικός, αλλά και μια διαφορά μεγαλύτερη του πρώτου παιχνιδιού θα είναι το ιδανικό σενάριο για τα “λιοντάρια”. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00 και όχι στις 18:00 όπως όλα τα υπόλοιπα.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr