Νίκη με αθλητές 16 ετών ο Πανσερραϊκός

ΠΓΣ Παγγαίο – Πανσερραϊκός : 50 – 81
Με νίκη συνέχισε η ανδρική ομάδα στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ για την 4η αγωνιστική με καλή απόδοση για την ομάδα μας. Οι «κόκκινοι» πίεσαν έτρεξαν στο γήπεδο και πήραν διαφορά ασφαλείας από το πρώτο ημίχρονο, τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι.
Στο δεύτερο ημίχρονο ρίχνοντας τον ρυθμό η ομάδα διατήρησε την διαφορά συμμετέχοντας με όλους τους αθλητές της στο παιχνίδι. Τελικό σκορ 50-81.
Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τέσσερις (4) σημαντικές απουσίες : Γιαβρόπουλος Παναγιώτης, Φραγκούλης Αναστάσιος, Αμβροσίου Ηρακλής, Τσιαντής Βλάσης. Αυτό έδωσε την δυνατότητα στον προπονητή μας να στελεχώσει την ομάδα μας με τρεις (3) αθλητές του παιδικού: Κόρτσος Θεοχάρης, Μπουναρτζής Γιώργος, Αλεξάκης Γιώργοςκαι μάλιστα να πάρουν χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά με την ανδρική ομάδα μας.
Ο προπονητής των «κόκκινων» Πασχάλης Ρούλης δήλωσε:
Η ομάδα μας έπαιξε για πρώτη φορά φέτος έχοντας Μ.Ο. ηλικίας αθλητών 16 χρόνια , έχοντας καλή απόδοση και συμμετοχή όλων των αθλητών μας στο παιχνίδι.
Σίγουρα δεν υπάρχει σε ολόκληρη την Ελλάδα και σε οποιαδήποτε κατηγορία ( Περιφερειακή η Εθνική) τόσο χαμηλός Μ.Ο. ηλικίας αθλητών σε ανδρική ομάδα.
Είμαι ιδιαιτέρα χαρούμενος που αναδεικνύουμε τα ταλέντα μας με αυτό τον τρόπο και σχηματίζουμε έτσι την πιο μικρή σε ηλικία ομάδα στην Ελλάδα…..
Δεκάλεπτα: 13 – 21, 20-51 (ημ.) – 39-66, 50-81.
Πανσερραϊκός: (Ρούλης Πασχάλης) Χρυσοστομίδης Π. 4, Ξακουστός Α. 23, Μπουναρτζής Γ. 2, Αλεξάκης Γ. 2, Σιδερίδης Χ. 22(4), Κόρτσος Θ 3(1), Τσιάγγας Α. 2, Βασιλειάδης Π. 6, Πλατνάρης Ν. 17(1).
Recommended Posts

Νέα τοποθέτηση της Ε.Ο.Κ ότι είναι έτοιμη για επανέναρξη, αλλά…
15 Ιανουαρίου, 2021